E-Team

Misiune: activarea nivelului urmator.

Imposibil? Nu exista asa ceva! Aceasta echipa combina puterea, rezistenta, creativitatea si eficienta. Ofera calitate si gasesc intotdeauna solutia potrivita la momentul potrivit.
Pentru ca adora ceea ce fac. Echipati cu masini fara fir Power X-Change si echipamente de gradinarit, accepta toate provocarile, fac posibila fiecare misiune, sunt competenta personificata a acumulatorului.
Clientul lor: Oliver Kahn in numele FC Bayern München.

Ce este aceasta? E-Team!

E-Team:

Echipa care activeaza fiecare misiune

In calitate de sef al fiecarei misiuni, el are intotdeauna un plan, gandeste intotdeauna cu trei pasi inainte. Frank cunoaste misiunea, isi cunoaste echipa, traieste Power X-Change si stie cum pot face sa se intample orice. Pentru ca el este mintea minunata a E-Team. Stres? El nu stie! Stie ce poate face echipa sa!

Mereu directa, fara platitudini, fara bibelouri. Skye este concentrata pe esential. Concentrata, precisa si profesionala, ea ajunge direct la miezul misiunii. Provocari? Le recunoaste doar cu o spranceana ridicata. Singura ei slabiciune: cand vine vorba de putere, uneori depaseste marca.

De ce sa il faci normal cand il poti face nebunesc? Daca entuziasmul ar avea o fata, ar fi probabil a lui D. Deoarece spiritul liber isi iubeste meseria, cu cat este mai neobisnuit si mai tehnic, cu atat mai bine. Cand lucrurile devin dificile, el le numeste doar „incitante”. Pentru ca el clipeste pana cand gaseste o solutie care este deseori pe cat de ingenioasa, pe atat de creativa.

Probleme? Mike le sterge din cale intr-o clipire din ochi! Si mereu cu un zambet pe fata si un cantec pe buze. Indiferent cat dureaza misiunea. Cand poate ajunge la munca, el este in elementul sau. Cine ar fi crezut ca el, dintre toti oamenii, este membru al celei mai bune echipe la manipularea plantelor.

4
Specialisti
250+
Masini fara fir
1
Echipa

Cand suna, este din nou timpul pentru o misiune:

Activare.

In calitate de client, stie exact ce doreste si stie ca unele misiuni pot fi activate numai de E-Team. Chiar daca metodele lor ii provoaca uneori un zambet uimit...

Trecut cu brio

Echipamentul E-Team rezista celor mai dificile conditii

Putere acumulator, rezistenta si precizie:

Trimmer fara fir pentru gard viu GE-CH 36/65 Li

Perfectionistul Frank prefera sa foloseasca trimmerul fara fir pentru gard viu GE-CH 36/65, pentru ca este perfect echipat chiar si pentru cele mai exigente lucrari de taiere: lame de inalta calitate din otel taiat cu laser si otel cu diamant cu distanta generoasa dintre dinti de 30 mm permite o precizie maxima, o lunga durata de viata si pastrare a ascutirii, precum si rezultate perfecte chiar si cu ramuri mai groase. Dupa taierea gardului viu: cei doi acumulatori necesari pot fi utilizati in oricare dintre cele peste 250 de instrumente Power X-Change.

"Motor fara perii, 3,2 jouli putere de impact si puterea combinata de 36 V de la doi acumulatori Power X-Change: cu acest bebelus chiar aici, voi indeplini chiar si cea mai grea misiune!"
Mike
The Muscle

Gata pentru percutie

Masina de gaurit cu percutie alimentata de acumulator TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah)

Oricat de puternica, eficienta si inteligenta este, Skye iubeste, de asemenea, masina ei de gaurit cu percutie, fara fir, pe care nu o pune jos nici macar cand nu mai lucreaza. Cu functiile de insurubare, gaurire si gaurire cu ipercutie combinate intr-un singur instrument usor manevrabil, surubelnita versatila TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2.0Ah) este un ajutor indispensabil.

Echipamentul Power X-Change al echipei E-Team Tot ce ai nevoie pentru misiunea ta

Vreti si mai multa putere fara fir?

Descoperiti acum sistemul nostru de acumulatori si masinile dumneavoastra pentru gradina si atelier. Doar de la Einhell.