Einhell la TV

O noua misiune pentru E-Team

Cand aveti nevoie nu doar de putere, ci si de eficienta, rezistenta si libertate. Daca sunteti în cautarea unei echipe care ofera calitate si se straduieste cu entuziasm sa gaseasca întotdeauna solutia potrivita la momentul potrivit. Atunci poate exista o singura echipa pentru aceasta misiune: E-Team de la Einhell! Echipat cu unelte fara fir si unelte de gradinarit Power X-Change, ei se confrunta cu toate provocarile în noul nostru reclam TV, fac fiecare misiune posibila, reprezinta excelenta concentrata Power X-Change. Clientul lor - nimeni altul decat CEO-ul FC Bayern München, Oliver Kahn!

Pe cine veti suna? Sunati E-Team!

E-Team

Echipa care face posibila fiecare misiune

Instrumentele preferate ale E-Team

Puterea acumulatorului pentru fiecare misiune

Ciocan rotopercutor cu acumulator

HEROCCO 36/28

Doua puteri unite! Cand trebuie sa scoata armele mari pentru o misiune, Mike ajunge la Herocco 36/28. Ciocanul rotopercutor fara cablu combina performanta ridicata de gaurire cu libertatea fara cabluri electrice. Motorul fara perii, forta de impact de 3,2 jouli si puterea combinata de 36 V de la doi acumulatori Power X-Change inseamna ca ciocanul rotopercutor nu se fereste nici de cele mai dure materiale. La fel ca Mike, totusi, ciocanul rotopercutor este, de asemenea, capabil de sensibilitate in ciuda puterii sale: viteza controlata electronic reglabila fin permite un lucru delicat. In plus, ciocanul rotopercutor este, de asemenea, echipat cu o mandrina universala SDS-plus cu functie semi-automata si un opritor de adancime robust, reglabil in mod continuu, din metal solid.

Suflantă de frunze, fără cablu

GE-LB 36/210 Li E - Solo

Intr-un fel, are sens ca unealta fara cablu preferata a lui Crazy D sa aiba un comutator turbo. Cu volumul maxim de suflare rezultat de 816 m³/h, motorul fara perii si constructia robusta, suflanta de frunze alimenata de acumulator GE-LB 36/210 Li E - Solo chiar poate tine pasul cu nivelul de energie si cu ideile nebunesti ale lui D. Suflanta de frunze indeparteaza frunzele, crengutele mici si murdaria rapid si fara efort din zonele proprietatii - chiar pana la ultimul colt. In acelasi timp, acest membru Power X-Change este usor, manevrabil si se aseaza confortabil si sigur in mana datorita manerului echilibrat cu Softgrip.

Masina de gaurit cu percutie fara cablu

TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2.0Ah)

Pe cat de puternica, eficienta si isteata, Skye iubeste si masina ei de gaurit cu percutie fara cablu, pe care nu o lasa jos nici macar atunci cand are timp liber. Cu functiile de insurubare, gaurire si gaurire cu percutie combinate intr-un singur instrument usor manevrabil, masina de gaurit cu percutie versatila TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2.0Ah) este un ajutor indispensabil in orice misiune. Datorita cuplului de 50 Nm, motorului fara perii, masina de gaurit cu impact isi arata si rezistenta in timpul sarcinilor mai lungi - chiar si cu materiale mai dure, cum ar fi betonul usor, piatra sau caramida. Un design ergonomic cu softgrip o manevrare confortabila.

Robotul de tuns gazon FREELEXO

Pentru gazonul perfect (fotbal).

Un schimbator absolut de joc, nu numai pe gazonul de fotbal: robotul versatil de tuns iarba este usor si convenabil de operat datorita afisajului LCD in combinatie cu controlul din aplicatie, astfel incat sa aveti mai mult timp pentru propriile misiuni.

Trimmer fara cablu pentru gazon

GE-CT 18/30 Li - Solo

Masina de tuns gazon fara fir Einhell GE-CT 18/30 Li Solo asigura gazonul perfect. Indiferent daca sunt margini, suprafete, colturi sau borduri: Nimic nu este o problema pentru ajutorul de gradina fara cablu.

Foarfece fara cablu pentru iarba si tufisuri

GE-CG 18/100 Li-Solo

Cu foarfeca fara cablu, puternica si confortabila, Einhell GE-CG 18/100 Li-Solo pentru iarba si tufisuri, nimic nu sta in calea taierii, modelarii si raririi tufisurilor si copacilor.

Masina fara cablu de tuns gazon

GE-CM 36/36 Li (2x4,0Ah)

Masina de tuns iarba cu acumulator Einhell GE-CM 36/36 Li (2x4.0Ah) ofera multa putere pentru tuns, cu motorul sau puternic fara perii si doi acumulatori puternici Power X-Change.

Faceti cunostinta cu E-Team si intreaga lor misiune acum! Curios acum?

Chiar mai mult echipament

Pentru misiunea dumneavoastra

Polizor unghiular fără cablu AXXIO 18/125 Q

Mai multă putere și anduranta cu motorul fără perii

Fie în atelier, in casă sau în garaj, polizorul unghiular fără cablu Einhell Axxio 18/125 Q este indispensabil pentru activitatea E-Team. Motorul fără perii al polizorului permite mai multă putere și funcționare prelungită - la fiecare misiune. Designul subțire și mânerul ergonomic acoperit cu softgrip, precum și un mâner suplimentar oferă confort maxim în timpul lucrului, iar pornirea lina în combinație cu dispozitivul de siguranță la repornire accidentala asigură o siguranță sporită a utilizatorului.

Ferăstrău cu lanț GE-LC 36/35 Li

Puterea maximă întâlnește flexibilitatea și manevrabilitatea maxime

Obstacole? Nu cu ferastraul cu lant, fără cablu, GE-LC 36/35 Li. Datorită lamei de înaltă calitate, doi acumulatori puternici Power X-Change de 18 volți și a motorului fără perii, ferastraul cu lant combină puterea maximă cu flexibilitate și manevrabilitate maxime. Cu o lungime a lamei de 350 de milimetri și o viteză de tăiere de 15 m/s, poate taia cu ușurință prin trunchiuri mai mari. Protecția împotriva reculului, frâna instantanee a lanțului și șurubul de prindere a lanțului oferă siguranță suplimentară.

 

Lampa fără cablu TE-CL 18/2500 LiAC

Însoțitorul perfect pentru misiunile de noapte

Cu 2.500 de lumeni, lampa fără cabvlu Einhell TE-CL 18/2500 LiAC - Solo aduce multă lumină în întuneric și este astfel însoțitorul perfect pentru misiunile E-Team. Lampa cu acumulator nu este practică doar în locuri slab iluminate precum pivnițe, șantiere, pod sau în colțurile întunecate ale atelierului. Lampa fără cablu oferă, de asemenea, o vedere completă a ceea ce se întâmplă în cazul unei pene de curent sau în alte misiuni când o sursă de lumină independentă de curent este indispensabilă.

 

Sistemul de acumulatori al E-Team! Power X-Change:

Doriti si mai multa putere a acumulatorului pentru misiunea dumneavoastra?

Descoperiti sistemul nostru de acumulatori si uneltele dumneavoastra pentru gradina si atelier.