productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Masina de gaurit cu impact fara fir

TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo

Articol nr.: 4513860EAN: 4006825612417
  • Membru al familiei Power X-Change
  • Motor fara perii - mai multa putere si durata de functionare mare
  • Functie de gaurire cu percutie
  • Mandrina metalica rapida de 13 mm
  • 2 trepte de viteza pentru insurubare puternica si gaurire rapida
  • Oprire rapida pentru schimbarea usoara si rapida a sculei
  • Maner ergonomic pentru lucru confortabil
  • Efort mai mic in timpul lucrului datorita manerului suplimentar
  • Iluminare led pentru zona de lucru
  • Fara acumulator si statie de incarcare (disponibile separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Masina de gaurit / insurubat fara fir si cu percutie Einhell TE-CD 18 Li Brushless are un motor fara perii pentru o performanta mai mare si timp de functionare mai mare decat un motor conventional cu perii de carbune. Cu masina de gaurit / insurubat cu percutie, fara fir si fara perii, nu exista uzura de la abraziunea mecanica. Pentru ca este membru al familiei Power X-Change, toate bateriile din gama cu celule litiu-ion de randament ridicat se pot folosi si cu masina TE-CD 18 Li Brushless. Actiunea de gaurire cu percutie il ajuta pe utilizator la lucrari care implica materiale dificile; mecanismul de percutie genereaza puterea necesara pentru a penetra materiale dure si casante, cum este piatra sau betonul atunci cand sunt gaurite. Pentru insurubare puternica si gaurire rapida, masina de gaurit / insurubat fara fir si cu percutie, are si un angrenaj cu doua trepte de viteza. Functia de oprire rapida permite schimbarea rapida si usoara a sculelor pentru utilizare pe mandrina metalica de 13 milimetri de calitate superioara. Gaurirea cu percutie implica forte enorme pe care amatorul de executie proprie le simte; de aceea, manerul suplimentar ajuta la reducerea efortului fizic al utilizatorului iar design-ul ergonomic cu Softgrip permite utilizarea confortabila. Pentru a vedea bine zona de lucru atunci cand vizibilitatea este scazuta in cladirile noi, pe arbori sau in zonele cu acces dificil, a fost prevazuta o lampa cu led. Acest produs se livreaza fara baterie sau incarcator. Bateriile si incarcatoarele pentru gama de produse Power X-Change sunt disponibile separat.

Detalii tehnice

Numar viteze2
Turatie (treapta 1)0-500 min^-1
Turatie (treapta 2)0-1800 min^-1
Cuplu maxim60 Nm
Numar setari cupluri22 Setari
Mandrina 13 mm | un manson
Capacitate gaurire in beton10 mm
Rata impact (treapta 1)0-8000 min^-1
Rata impact (treapta 2)0-28800 min^-1
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".