The Einhell Power X-Change battery pack consists of several powerful components.

Acumulator Power X-Change

Va prezentam acumulatorul de unealta care se potriveste oriunde!
Arata mai mult

Acumulatorul multifunctional pentru cerinte pretentioase

Functionare excelenta datorita durabilitatii, performantei si sigurantei

Obiectivul nostru: un acumulator inovator de unealta, care se potriveste cu toate aparatele din noua familie de unelte fara fir. Parerea noastra: cel mai bun, cel mai flexibil si cel mai sigur acumulator de unealta pentru entuziastii amatori si gradinarii tip hobby. Solutia noastra: acumulatorul Einhell Power X-Change cu sistem incorporat de management activ al acumulatorului (Active Battery Management System (BMS)).

Credem ca viitorul este al uneltelor fara fir iar inginerii nostri au creat un acumulator care indeplineste deja cele mai inalte standarde. Combina tehnologia moderna Li-Ion cu un sistem de control electronic de calitate superioara - pentru mai multa durabilitate, mai multa putere si mai multa siguranta. 

Noul acumulator de la Einhell

  • Performanta inalta, celule Li-Ion de mare eficienta
  • Sistem inteligent de management al acumulatorului
  • Fara efect de memorie, fara auto-descarcare
  • Manopera si electronica foarte sigure 
  • Flexibilitate maxima si multifunctional
Date tehnice: Aflati de ce este atat de special acumulatorul Power X-Change.

Acumulatorul de inalta tehnologie care vi se potriveste!

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.

La ce foloseste un acumulator extraordinar fara unealta potrivita? Cand am creat sistemul multifunctional Power X-Change, ne-am asigurat ca nu trebuie sa ne punem aceasta intrebare. Cand utilizati Power X-Change, utilizati acumulatorul nostru de inalta tehnologie cu peste 200 de unelte diferite - de la masini de taiat iarba la rotopercutoare. Datorita design-ului sau conceput cu atentie, acumulatorul nostru se potriveste cu toate unealtele, exact asa cum ne-am dorit. Nu este doar multifunctional ci si deosebit de practic si cu adevarat inovator. 

Two Power X-Change batteries form a powerful twin pack in a Einhell lawnmower.

Poate fi de tensiuni si capacitati diferite pentru ca dvs. sa-l puteti adapta asa cum va doriti la aplicatia si unealta dvs. Alaturi de unelte flexibile si universale va oferim acumulatori exceptional de puternici si durabili. Iar pentru aparatele speciale de inalta performanta (cum este masina noastra de taiat iarba Power X-Change) am creat tehnologia acumulatorului dublu (Twin Pack). Va permite sa folositi simultan doi acumulatori Power X-Change - pentru a dubla performanta si durabilitatea.