More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Inginerie de calitate pentru tehnologie avansata

Precizie maxima si cel mai modern proces de productie
Arata mai mult

Noi suntem specialisti in acumulatori!

Acumulatorii nostri Power X-Change respecta cele mai stricte standarde de calitate si siguranta.

Un acumulator de unealta are mai multe componente diferite. Numai daca toate componentele respecta cele mai stricte standarde de calitate, sunt asamblate intr-un acumulator Power X-Change. Avem grija nu doar de performanta ci si de siguranta - care este obligatorie cand stocam, transportam si utilizam acumulatorii nostri. 

State-of-the-art brushless electric motors have been awarded the Brushless Energy label.
Echipa de cercetare Einhell: "Siguranta si functionalitatea sunt prioritatea numarul unu pentru noi in Power X-Change. De aceea ne concentram pe fiecare detaliu in parte."

Aceasta se poate vedea in fiecare componenta a sistemului nostru de acumulator Power X-Change:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Celule

Calitate maxima - testat pentru siguranta

In acumulatorii nostri Power X-Change utilizam numai celule Li-Ion de calitate superioara de la producatori internationali renumiti. In acest fel ne asiguram ca suntem permanent dotati cu calitate superioara constanta si ca sunt respectate cele mai stricte standarde de siguranta.

Cand alegem celulele pentru acumulatorul nostru nu ne bazam numai pe buna reputatie: fiecare acumulator Power X-Change este supus unui audit automatizat si independent pentru a oferi 100% siguranta. Si aceasta chiar si dupa ani de utilizare intensa!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Acumulator

Celule alese cu atentie - componente de standard inalt

Pentru ca specificatiile exacte ale fiecarei celule pot sa difere de produsul final, avem criterii stricte de selectie pentru a asigura standarde inalte de compatibilitate si siguranta. Asa ca fiecare acumulator Power X-Change contine celule aliniate perfect intre ele. 

Celelalte componente ale acumulatorilor nostri trebuie, de asemenea, sa respecte cele mai stricte standarde. De la dispunerea fiecarei componente pentru o racire eficienta si pana la carcasa din plastic rezistenta la socuri si murdarie: verificarile si testele continue fac din acumulatorul nostru unul dintre cei mai buni acumulatori de unelte de pe piata. 

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Sistem de management al acumulatorului (Battery Management System (BMS))

Electronica inteligenta - protectie eficienta a acumulatorului

Sistemul nostru de management activ al acumulatorului (Battery Management System (BMS)) completeaza procedurile si instructiunile noastre stricte de control al productiei. Ne ajuta sa garantam maxim de siguranta si performanta - pe toata durata de viata a acumulatorului. Sistemul BMS monitorizeaza interiorul fiecarui acumulator Power X-Change referitor la toti parametrii relevanti de siguranta si controleaza utilizarea corecta a fiecarei celule. 

Asa prevenim noi avarierea tipica a acumulatorului. Indiferent daca este epuizare, soc de tensiune, supraincalzire, auto-descarcare sau efectul memoriei: sistemul BMS recunoaște devreme riscurile de avarie si le combate eficient. In caz de conditii critice pentru acumulator, sistemul BMS opreste alimentarea cu energie. 

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Incarcator

Performanta fiabila - manevrare sigura

Incarcatorul special Power X-Change nu este doar foarte eficient ci si foarte sigur. Mai multe comenzi interne asigura incarcarea uniforma si corecta a celulelor din acumulator. Aceasta prelungeste durata de viata a acumulatorului si prezinta inca un avantaj de siguranta. 

Deci, incarcatorul impiedica scurtcircuitele intre celule atunci cand temperatura este foarte scazuta si se opreste automat daca apar deranjamente sau cand acumulatorul este complet incarcat. 

Aparate Power X-Change

Platforma multifunctionala - reglaj perfect

Un sistem de acumulator complex si complet functioneaza in siguranta si eficient numai daca aparatele pe care le alimenteaza indeplinesc si ele anumite conditii. De aceea, atunci cand proiectam si cream unelte si echipamente de gradina Power X-Change, avem conditii speciale pentru piesele electronice care intra in unealta. 

Verificarile si testele permanente asigura conformitatea componentelor sensibile la foc si caldura cu cele mai stricte standarde de siguranta. Toate aparatele Power X-Change sunt supuse unui proces de certificare de catre un organism independent de audit.