More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

O adevarata arta de inginerie pentru o adevarata tehnologie de varf

Cel mai inalt nivel de precizie si cele mai moderne procese de fabricatie
Arata mai mult

Noi suntem specialistii in acumulatori!

Acumulatorii nostri Power X-Change corespund celor mai stricte standarde de calitate si siguranta

Un acumulator pentru unelte este compus din numeroase componente diferite. Doar daca toate piesele corespund celor mai exigente cerinte de calitate, acestea sunt asamblate de noi intr-un pachet de acumulatori Power X-Change. Astfel, nu asiguram doar suficienta putere, ci inclusiv siguranta necesara – pentru incarcare, transport si pentru utilizare intensiva.

Acumulatori Power X-Change

  • Cea mai moderna tehnologie
  • Calitate consacrata
  • Rezistenti
Echipa de cercetare Einhell: „La Power X-Change, siguranta si functionalitatea se afla pe primul loc. De aceea, acordam atentie fiecarui detaliu.”

Ceea ce distinge fiecare componenta a sistemului nostru de acumulatori Power X-Change:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Celule

Calitate superioara – siguranta verificata

Pentru acumulatorii nostri Power X-Change se utilizeaza exclusiv celule Li-Ion de calitate superioara, de la producatori renumiti la nivel internațional. Astfel, ne asiguram ca beneficiem mereu de aceeasi calitate ridicata constanta, cu respectarea celor mai stricte standarde de calitate.

Insa, atunci cand alegem celulele pentru acumulatorii nostri, nu ne bazam doar pe un bun renume: Fiecare celula de acumulator Power X-Change parcurge un proces automatizat si independent de verificare, pentru a putea garanta 100% siguranta. Chiar si dupa ani de utilizare intensiva!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Pachet de acumulatori

Celule selectionate – componente elaborate

Deoarece specificatiile celulelor individuale pot varia la productie, aplicam criterii stricte de selectie pentru a asigura cel mai inalt nivel de constanta si siguranta. Prin urmare, fiecare pachet de acumulatori Power X-Change este compus din celule ideal armonizate.

Dar si celelalte componente ale pachetului nostru de acumulatori trebuie sa faca fata celor mai stricte exigente. De la dispunerea eficienta din punct de vedere al racirii a pieselor individuale, pana la carcasa din plastic, rezistenta la impact si protejata impotriva prafului: controalele permanente si testele practice fac ca pachetul nostru de acumulatori sa fie unul dintre cei mai buni de pe piata.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Sistem Active Battery Management

Sistem electronic inteligent – protectie eficienta a acumulatorilor

Pe langa verificarile riguroase si regulile de productie, sistemul Active Battery Management asigura cel mai inalt nivel de siguranta si performanta – toata viata unui acumulator utilizat intensiv. In interiorul fiecarui acumulator Power X-Change, sistemul nostru Active Battery Management monitorizeaza toate influentele relevante din punct de vedere al sigurantei si controleaza utilizarea optima a celulelor individuale.

Astfel, prevenim în mod eficient deteriorările tipice ale acumulatorilor. Fie descarcare profunda, supratensiune, supraincalzire, auto-descarcare sau efect de memorie: Sistemul Active Battery Management recunoaște din timp influentele daunatoare si le combate in mod eficace. Iar in cazul stadiilor critice ale acumulatorului, sistemul Active Battery Management dezactiveaza alimentarea cu energie.

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Incarcator

Performanta fiabila – manipulare sigura

Incarcatorul special Power X-Change nu este doar foarte performant, ci si deosebit de sigur. Mai multe module interne de control asigura incarcarea uniforma si fara erori a celulelor din pachetele de acumulatori. Acest lucru nu prelungeste doar durata de viata a acumulatorilor, ci reprezinta un factor suplimentar de siguranta.

Astfel, incarcatorul previne scurtcircuitele intre celule, atunci cand temperaturile sunt prea scazute si se opreste automat, atunci cand exista defectiuni sau acumulatorul este complet incarcat.

Dispozitive Power X-Change

Platforma multifunctionala – potrivire perfecta

Un sistem complex si extins de acumulatori functioneaza in mod sigur si fiabil, doar atunci cand si dispozitivele operate sunt aliniate exact la specificatii. De aceea, în ceea ce priveste designul si dezvoltarea uneltelor Power X-Change si echipamentelor de gradina, am avut cerinte speciale legate de componentele electronice incorporate in ele.

Verificarile si testele constante garanteaza ca, mai ales componentele sensibile la caldura si foc, corespund celor mai inalte standarde de siguranta. Mai mult decat atat, toate dispozitivele Power X-Change sunt supuse unei certificari efectuate de organisme de audit independente.