Arata mai mult

DESCOPERA TOMBOLA EINHELL

SANSE SUNT, DAR CUM CASTIGI?

Daca ai cumparat un articol Power X-Change din lista celor participante de mai jos, in perioada 12.04.2021 - 13.08.2021, te poti inscrie aici:

 1. Cumpara produse Power X-Change din cele selectate.
 2. Intra pe site-ul Einhell sau pe pagina de concurs.
 3. Inscrie-te la tombola.
 4. Inscrie-te la newsletter.

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL LOTERIEI PUBLICITARE („CAMPANIE”) „MESTERESTE SI EINHELL TE RASPLATESTE!”

Conditii de participare

Sectiunea 1: Organizatorul concursului

Organizatorul campaniei ”MESTERESTE SI EINHELL TE RASPLATESTE!” (denumita in continuare „Concurs”) este EINHELL ROMANIA S.R.L. cu sediul in Sat Dragomiresti Deal, Comuna Dragomiresti Vale, Aleea Maria – Laura, nr. 5, Parc Industrial Dragomiresti, Hala B1, Judet Ilfov,  tel/fax 021.318.55.44 / 021.404.33.35, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/611/2008, cod fiscal RO 15901944, reprezentata legal prin Director General Cornel Tutuianu in calitate de Administrator.

Sectiunea 2: Obiectul

 1. Scopul Campaniei este promovarea produselor Einhell Power X-Change.
 2. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii.
 3. Prin participarea la Campanie, participantul confirma ca a luat la cunostinta prevederile prezentului regulament si este de acord cu acestea.
 4. Participantii se obliga sa respecte prevederile, termenii si conditiile stabilite prin prezentul regulament.

Sectiunea 3: Locul si durata desfasurarii concursului

 1. Concursul de tip tombola cu extragere online  „MESTERESTE SI EINHELL TE RASPLATESTE!” se va desfasura din data de 12.04.2021, ora 00:00 pana in data de 13.08.2021, ora 23:59, perioada in care se pot face inscrieri pentru participare.
 2. Campania de promovare si Extragerea castigatorilor se vor desfasura exclusiv online.
 3. Dupa data incheierii Campaniei, respectiv 13.08.2021, ora 23:59, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate si nu isi mai asuma nicio obligatie in legatura cu orice circumstanta care ar putea eventual conduce la concluzia actualitatii sau continuarii Campaniei.

Sectiunea 4: Regulamentul concursului

 1. Regulamentul concursului este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a Campaniei, in format electronic, pe pagina de Concurs la adresa www.einhell.ro/ro-ro/tombola.html
 2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Campania poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament
 3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala, respectiv prin publicarea pe site-ul www. Einhell.ro/tombola
 4. Participantilor le revine obligatia de a parcurge modificarile, cat timp acestea sunt afisate pe pagina de internet mentionata. Organizatorul nu va face alte demersuri de informare in afara de afisarea pe pagina mentionata.

Sectiunea 5: Drepturi si conditiile de participare

 1. La acest Concurs pot participa toate persoanele fizice cu varsta minima de 16 ani avand dominicliul si resedita in Romania si persoane juridice cu sediul social in Romania.
 2. Nu pot participa la Concurs urmatoarele categorii de persoane: angajatii organizatorului sau rudele acestora in linie directa pana la gradul IV; angajatii oricaror companii colaboratoare ale organizatorului implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Concursului sau rudele acestora in linie directa pana la gradul IV;
 3. Participantul trebuie sa achizitioneze in perioada desfasurarii campaniei cel putin un produs Einhell prezent in lista de produse Power X-Change disponibila odata cu prezentul Regulament si trebuie sa inregistreze achizitia pe site-ul www.einhell.ro/ro-ro/tombola/termeni-de-participare-einhellro.html, cu ocazia inscrierii la concurs.
 4. Dreptul de participare apartine exclusiv participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.
 5. Prin participarea la concurs participantii declara ca au inteles si ca au acceptat faptul  ca Organizatorul are obligatia legala de a face publice numele castigatorilor si premiile acordate. Astfel, numele si prenumele celor desemnati castigatori si premiile acordate vor fi publicate pe site-ul concursului www.einhell.ro/tombola
 6. Dreptul de participare la concurs este pierdut in cazul in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale, iar in cazul in care castigatorul a oferit asemenea date acesta va fi descalificat urmand sa se organizeze o noua atribuire a premiului.
 7. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun fel de informatie falsa furnizata de Participanti, precum nici pentru prelucrarea informatiilor astfel furnizate.

Sectiunea 6: Mecanismul concursului

 1. Utilizatorii vor fi informati de concurs de pe pagina web special dedicata „MESTERESTE SI EINHELL TE RASPLATESTE!” pe pagina www.einhell.ro/ro-ro/tombola/termeni-de-participare-einhellro.html
 2. Participantii  se pot inscrie in concurs incepand cu data de 12.04.2021 ora 00:00  si pana la data de 13.08.2021, ora 23:59, dupa achizitionarea, in cadrul perioadei Campaniei, a unui produs din lista de produse Power X-Change prezentata in Regulament, prin completarea formularului si inscrierea facturii/ bonului fiscal aferent achizitiei.
 3. In formularul de inscriere participantul trebuie sa introduca urmatoarele date de identificare: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, seria si numarul de bon sau al facturii de achizitie al unui produs Einhell din lista de articole anexata acestui regulament si sa urmeze instructiunile pentru finalizarea inregistrarii.
 4. Orice persoana poate participa de mai multe ori, dar cu conditia de a inscrie in concurs bonuri/facturi de achizitie diferite, la fiecare inregistrare, ale produselor Power X-Change din lista eligibila, corespunzatoare unor achizitii efectuate in cadrul duratei concursului.
 5. Concursul va avea doua categorii de extrageri in cadrul carora vor fi desemnati castigatori:
  • (i) extrageri lunare, care vor avea loc in ziua de 25 a lunii urmatoare, din cadrul perioadei concursului, in urma carora va fi desemnat cate un castigator dintre participantii inscrisi pana la data fiecarei extrageri;
  • (ii) extragerea finala, care va avea loc la data de 25.08.2021 in urma careia vor fi desemnati catigatoprii Premiilor 1, 2 si al premiului lunar cu numarul 3. La extragerea finala un participant nu poate fi desemnat castigator decat pentru un singur premiu dintre cele trei mentionate.

Sectiunea 7: Premiile concursului

 1. Sunt acordate premii pentru cele doua categorii de extrageri, in valoare comerciala totala de 13.920 RON, reprezentand 4 premii lunare si 2 premii aferente extragerii finale (fiecare premiu avand o valoare comerciala individuala conform listei de mai jos):
  • Premiul 1 – Bicicleta electrica E-Bike Power X-Change + 2 x Starter Kit cu acumulatori 4 Ah, cod 4850051 si 2x4512042, pret de vanzare 8000 lei.
  • Premiul 2- Trotineta electrica ElMoto 2 x Starter Kit cu acumulatori 4 Ah, cod 6000052 si 2x4512042 , pret de vanzare 4000 lei.
  • 4 Premii lunare  a cate un Acumulator Power X-Change 5.2 Ah, cod 4511437, pret de vanzare 480 lei.
 2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlocui premiile prevazute initial cu alte premii cu o valoare si caracteristici echivalente, neputandu-se formula niciun fel de reclamatii in acest sens
 3. Castigatorul nu poate pretinde contravaloarea, rambursarea sau schimbarea premiului in nicio situatie.

Premiul 1

Bicicleta electrica Power X-Change E-Bike

Bicicleta electrica E-Bike Power X-Change + 2 x Starter Kit cu acumulatori 4 Ah, cod 4850051 si 2x4512042, pret de catalog 8000 lei.

• Putere: 36V / 250W
• Asistenta pedalare pana la 25 km/h
• Schimbator Shimano Altus 8 viteze
• Tahometru multifunctional

Premiul 2

Trotineta electrica ELMOTO KICK

Premiul 2- Trotineta electrica ElMoto 2 x Starter Kit cu acumulatori 4 Ah, cod 6000052 si 2x4512042 , pret de catalog 4000 lei.

• Putere: 36V / 450W
• Viteza maxima 20 km/h
• Raza de actiune 20 km
• Lumini LED fata/spate

Premii lunare

Acumulator 18 V | 5.2 Ah Power X-Change Plus

4 Premii lunare  a cate un – Acumulator Power X-Change 5.2 Ah, cod 4511437, pret de catalog 480 lei

• Putere maxima: 1260 W
• Tehnologie Li-Ion fara auto-descarcare
• Sistem Activ Einhell de Management al Acumulatorului

Sectiunea 8: Desemnarea castigatorilor

 1. Castigatorii vor fi desemnati de Organizator prin intermediul unor extrageri cu ajutorul unui program generator de numere aleatorii si vor fi anuntati de Einhell Romania prin telefon si e-mail, iar numele castigatorilor si premiile acordate vor fi publicate pe site-ul concursului.
 2. Extrageri lunare, vor avea loc in ziua de 25 a fiecarei luni calendaristice, din cadrul perioadei concursului.
 3. Extragerea finala va avea loc pe data de 25.08.2021.
 4. Toti participantii la concurs trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.
 5. Castigatorii vor fi anuntati in decurs de cel mult 3 zile lucratoare, de la data fiecarei extragerii.
 6. Extragerile se vor face prin intermediul site-ului www.tragerilasorti.ro
 7. Pentru efectuarea extragerii castigatorilor intr-un mod transparent si impartial, vom folosi serviciul independent TrageriLaSorti.ro, operat de S.C. Konk Media SRL.
 8. Urmatoarele date cu caracter personal vor fi incarcate, temporar, in aceasta platforma: email, nume, prenume, numar de telefon.
 9. Datele vor fi folosite de software-ul instalat pe serverele TrageriLaSorti.ro, exclusiv pentru extragerea aleatorie a castigatorilor si pentru posibilitatea interogarii bazei de date de catre participanti, pentru confirmarea inscrierii in concurs. La 3 luni*  de la efectuarea extragerii, datele vor fi sterse permanent de pe serverele TrageriLaSorti.ro.

Sectiunea 9: Notificarea si predarea premiilor

 1. Castigatorii concursului si premiile acordate vor fi publicati pe situl concursului https://www.einhell.ro/ro-ro/tombola/termeni-de-participare-einhellro.html in decurs de cel mult 3 zile lucratoare de la data extragerii. Ulterior, castigatorii vor fi contactati prin intermediul datelor de contact furnizate de participant (telefon, e-mail) si le vor fi comunicate modalitatile prin care vor putea intra in posesia premiului.
 2. Castigatorul va intra in posesia premiului dupa cel mult 5 zile lucratoare de la comunicarea adresei de livrare, astfel: castigatorul va oferi adresa de livrare si un numar de telefon de contact pentru a se trimite premiul prin curier.
 3. Daca va fi cazul Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor cu cetatenie romana in conformitate cu prevederile art. 110 alin (3) din Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.
 4. In cazul castigatorilor de alta cetatenie, dar cu resedinta in Romania, obligatia de a vira impozitul catre autoritatea competenta revine Organizatorului, in cazul existentei unei conventii de evitare a dublei impunere intre Romania si statul de origine al castigatorului, Castigatorul fiind obligat la a-si da concursul in a furniza toate documentele necesare solicitate de catre Organizator, refuzul acestuia in acest scop dand dreptul Organizatorului de a refuza acordarea premiului..

Sectiunea 10: Incetarea concursului

Prezentul Concurs va inceta de drept in data de 13.08.2021, ora 00:00.

Sectiunea 11: Protectia datelor personale

 1. Prelucrarea datelor personale se realizeaza pentru  a acorda posibilitatea de a raspunde invitatiei de participa la campanie si de a fi desemnat castigator si ulterior pentru acceptarea si intrarea in posesie a premiului. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizata in mod legal, cu respectarea principiilor de prelucrare prevazute de legislatia specifica, in vederea participarii la aceasta campanie, validarii castigatorilor si atribuirii premiilor si  in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce-i revin Organizatorului legat de acordarea premiilor castigatorilor si evidenta financiar-contabila aferenta inmanarii premiilor. Datele castigatorilor vor fi stocate pe perioada impusa de lege pentru pastrarea documentelor justificativ contabile cu respectarea confidentialitatii si a legii privind arhivarea, in scopul dovedirii in fata autoritatilor fiscale romane a indeplinirii obligatiilor legale.
 2. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie dezvaluite catre terti cu exceptia imputernicitilor/prepusilor sai si a partenerilor contractuali implicati in desfasurarea Campaniei si cu exceptia prevazuta la aliniatul urmator.
 3. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si declara ca au inteles si acceptat ca, in cazul in care vor castiga, numele si prenumele precum si premiile acordate vor fi facute publice in conformitate cu obligatiile legale ale Organizatorului.
 4. Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, ale Participantilor, stocate pe durata Campaniei si ulterior acesteia. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor la concurs si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.
 5. Participantilor la concurs le sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date astfel:
  • Dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si in acest caz afirmativ, acces la datele respective; 
  • Dreptul de a solicita operatorului rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal ori restrictionarea prelucrarii datelor cu character personal referitoare la persoana vizata sau a dreptului de a se opune prelucrarii in conditiile prevazute de prevederile legale aplicabile;
  • Dreptul de a depune o plangere in afara unei autoritati de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,)
  • Fara a va afecta dreptul dumneavoastra de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil la adresa de email officero@einhell.com si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a trata cu seriozitate sesizarea si a rezolva aspectele sesizate. Dvs. aveti si dreptul de a va adresa instantei.
  • Dreptul de a va retrage oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza pe baza consimtamantului. Retragerea consimtamantului nu aduce atingere prelucrarilor anterioare.
  • Dreptul de interventie asupra datelor potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  • Datele pot fi dezvaluite exclusiv unor destinatari care sunt furnizori ai Organizatorului, cum ar fi curierul care livreaza premiul, auditori etc.
 6. La cererea expresa a oricaruia dintre Participanti, Organizatorul va asigura acestuia exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute la prezentul articol. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii inscrisi la concurs vor trimite Societatii EINHELL ROMANIA S.R.L. pe adresa din Sat Dragomiresti Deal, Comuna Dragomiresti Vale, Aleea Maria – Laura, nr. 5, Parc Industrial Dragomiresti, Hala B1, Judet Ilfov,  tel/fax 021.318.55.44 / 021.404.33.35, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cazul in care se va solicita stergerea datelor pe perioada de desfasurare a campaniei, Organizatorul va analiza daca poate da curs cererii in integralitate sau partial, avand in vedere obligatiile legale ce ii revin cu privire la pastrarea datelor.
 7. Organizatorul va putea sa refuze stergera datelor participantilor in masura in care exista alte prevederi legale care impun mentinerea lor in vederea indeplinirii de catre Organizator a unor obligatii legale.

Sectiunea 12: Limitarea raspunderii

 1. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile din datele de identificare, etc. furnizate de catre castigatori; acuratetea datelor de contact nu atrage raspunderea organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a premiului, la imposibilitatea identificarii unui castigator, etc.
 2. Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului dorit.
 3. Organizatorul nu va fi responsabil pentru intarzierile in livrarea/inmanarea premiilor cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor de catre furnizorii acestuia, de servicii de curierat etc.
 4. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire/dovezii de primire a premiului conform unui inscris semnat catre societatea de curierat/posta, nu vor fi luate in considerare de catre Organizator.
 5. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice perturbare in functionarea legaturilor de telecomunicatii, servere, interfete, browsere web si alte asemenea.
 6. Deciziile Organizatorului privind campania promotionala sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.

Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

 

Pentru întrebări legate de Regulament, modalitatea de participare, ridicare premii vă rugăm să ne contactați la telefon: 0743 128 844 sau pe officero@einhell.com.

 

Prezentul regulament a fost autentificat, astazi, 01.04.2021, intr-un singur exemplar original ce se va pastra in arhiva societatii profesionale notariale si trei duplicate, dintre care doua au fost inmanate partii.

 

EINHELL ROMANIA SRL,

Administrator

Cornel Tutuianu

Sectiunea 13: Anexa 1 - Lista de articole Power X-Change participante la tombola

Formular de inscriere la Tombola

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.