Einhell. Competenta in acumulatori.

Un singur acumulator pentru peste 300 de dispozitive pentru atelier si gradina.

Adio, cabluri incurcate! Cu ajutorul celor mai moderne tehnologii ai viziunilor ambitioase, am reusit sa dezvoltam un sistem de acumulatori, care va permite sa va bucurati de libertate fara fir, in orice situatie. Fie scule, unelte de gradina sau o trotineta electrica: Prin inlocuirea flexibila a pachetului de acumulatori si a dispozitivelor, alimentarea cu energie a tuturor membrilor familiei Power X-Change este posibila, fara fir, folosind un singur tip de acumulator.

Libertate fara fir.

Pentru unelte si gradina.

Atunci cand nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu prelungitoarele prea scurte sau numarul suficient de prize. Atunci cand dispozitivul vine la proiect, si nu invers. Atunci cand acumulatorul se fixeaza printr-un clic si poti incepe munca, fie ca este vorba despre o masina de tuns iarba, o pompa de grsdina, un ciocan rotopercutor sau un aspirator umed-uscat. Acesta este sentimentul libertatii fara fir. Acesta este Power X-Change. Aceasta este misiunea noastra!

Cea mai moderna tehnologie.

Calitate consacrata.

Acumulatorii Power X-Change reprezinta inima platformei. De aceea, in acumulatori se folosesc doar cele mai bune componente, precum celule Li-Ion performante, de cea mai noua generație si sistemul nostru electronic inteligent al acumulatorului, controlat prin procesor, sistemul Active Battery Management. Acest lucru face ca acumulatorul nostru PXC sa fie unul dintre cei mai siguri din domeniu si confera suplimentar eficienta, fiabilitate si durabilitate. Acordam atentie durabilitatii inclusiv tuturor celorlalte componente, de exemplu sub forma de motoare fara perii. 

Rezistent.

Atunci cand conteaza.

Indiferent cat de mari devin proiectele: Cu capacitatile (Ah) diferite disponibile, durata de functionare a acumulatorului poate fi adaptata in functie de fiecare lucrare. Fie ca vrei doar sa montezi o polita sau sa construiesti o intreaga casa in copac. Fie ca ai o gradina de marimea unui prosop sau a unui teren de fotbal. Folosind alternativ doi acumulatori, poți lucra aproape fara intreruperi. Asadar, indiferent de amploarea provocarii, ii poti face fata cu Power X-Change.

Dispozitive performante. Acumulatori puternici.

In calitate de sistem de acumulatori pentru cei care fac totul cu adevarat posibil, acumulatorii nostri Power X-Change sunt deosebit de puternici. Cu pana la 1350 wati, uneltele si echipamentele de gradina, care functioneaza cu acumulatori, nu sunt cu nimic mai prejos fata de echivalentele lor cu fir. In cazul dispozitivelor mai performante, in loc de inlocuirea acumulatorilor cu unii de 36 volti, puterea a doua baterii este combinata cu usurinta, datorita tehnologiei Twin-Pack a PXC. Astfel obținem pana la 2700 wati! In plus, acesta confera vizibilitate si ordine in dulapul pentru unelte, economiseste bani si, mai mult decat atat, acumulatorii de 18 volti pot fi reutilizati in continuare, in mod individual.

18 V + 18 V = 36 V! Tehnologia Twin-Pack©

Cu diferite tensiuni si capacitati, poti adapta puterea acumulatorilor in mod specific, in functie de utilizare si dispozitive. Pentru dispozitive foarte performante, precum anumite masini de tuns iarba, drujbe sau aspiratoare umed-uscate, am dezvoltat tehnologia Twin-Pack. Aceasta iti permite sa folosesti simultan doi acumulatori Power X-Change – pentru o putere reala a bateriei de 36V!

Perioade de lucru si mai lungi: Pe langa putere, pentru a prelungi durata de functionare a dispozitivelor de 36 V, fara a fi necesara reincarcarea incomoda, am mai adaugat inca doi acumulatori folosind tehnologia Double Twin-Pack. Astfel, se pot utiliza patru acumulatori. Daca primii doi acumulatori se descarca, sistemul comuta automat la ceilalti doi acumulatori suplimentari. Prin urmare, de exemplu, masina de tuns iarba, cu baterie, GE-CM 36/47 HW Li, poate taia o suprafața de gazon de 500 m² + 500 m² = 1000 m², cu o singura incarcare a acumulatorului.

Power X-Change pentru putere suplimentara a acumulatorilor

Acumulatorii nu se diferentiaza doar prin durata de functionare si greutate. Puterea furnizata este, de asemenea, decisiva. Daca, de exemplu, vrei sa separi ceva folosind polizorul unghiular, de obicei, durata de functionare (a se consulta specificatia Ah) nu este determinanta. Insa, un nivel suficient de putere este. Situatia este similara cu masina. La deal, sau in timpul depasirilor, este nevoie de mai multa putere, adica mai multi CP/kW. Prin tehnologia Power X-Change, mai multa putere este disponibila cu acelasi numar de celule. Printr-un design sofisticat, orientat spre racire si performanta al acumulatorilor, precum si selectia celulelor foarte eficiente, Power X-Change Plus reprezinta, pe langa mai multa putere, inclusiv un plus de durabilitate si timp de functionare.

Acumulatorul 2-in-1! Tehnologia Multi-Ah

Cea mai recenta inovatie din casa Einhell ofera utilizatorului doua posibilitati: Fie o durabilitate cu 300% mai mare sau o durata de functionare cu 50% mai lunga. Noul acumulator Power X-Change poate fi folosit ca baterie de 4,0 Ah sau 6,0 Ah, gratie tehnologiei Multi-Ah. Trecerea de la acumulatorul de 4 Ah, la cel de 6 Ah, este foarte simpla, prin apasarea unui buton. Atunci cand acumulatorul este folosit la 4 Ah, celulele sunt protejate in mod deosebit. Astfel, acesta are o durata de viata totala de pana la de 3x mai lunga, in comparatie cu acumulatorii Li-Ion normali. Acumulatorul de 6 Ah are o durata de viata normala, dar este foarte adecvat pentru perioada de functionare maxima la aplicatiile care solicita o capacitate intensiva, de exemplu masinile de taiat iarba, cu acumulator, sau aspiratoarele umed-uscate, cu acumulator, fiindca acesta ofera cu 50% mai mult timp de functionare (fata de un acumulator de 4 Ah).

Detalii tehnice: Afla ce anume face ca pachetul de acumulatori Power X-Change sa fie atat de special.

Lucrezi deja cu Power X-Change?

1
Tip acumulator
300+
Dispozitive
0
Cabluri încurcate

Platforma pentru acumulatori: Economisiti bani in mod simplu si ingenios

De indata ce sunt disponibile un acumulator (respectiv doi acumulatori pentru echipamente de 36 V) si unincarcator, toate dispozitivele urmatoare pot fi achizitionate pur si simplu „Solo”, adica fara acumulator si incarcator. Astfel poti economisi bani in mod ingenios, fara a fi nevoie de compromisuri in ceea ce priveste echipamentele sau calitatea.

Protejarea mediului fara sacrificii

Power X-Change permite folosirea unui tip de acumulator pentru toate sculele si echipamentele de gradina, in locul acumulatorilor si incarcatoarelor proprii pentru fiecare dispozitiv individual. Folosind platforma pentru acumulatori, sunt necesare mai putine baterii ai incarcatoare, nu ai parte doar mai putin haos de acumulatori acasa, ci protejezi inclusiv resursele si implicit mediul inconjurator.

Vrei si mai multa putere de la acumulatori?

Ramai la curent cu newsletter-ul nostru sau descopera-ți acum dispozitivele cu acumulatori pentru gradina și atelier.