Conformitate Einhell - simtul nostru de responsabilitate

Cultura corporativa la Einhell Romania SRL este caracterizata de responsabilitate clara, respect reciproc si incredere. Comportamentul legal si etic reprezinta o parte integranta a activitatilor noastre de afaceri si o conditie prealabila importanta pentru asigurarea durabila a succesului nostru in afaceri. Obiectivul nostru principal este de a evita riscurile care afecteaza increderea pe care clientii, actionarii, partenerii nostri de afaceri si publicul larg o au in Einhell Romania SRL.

Procedura de denuntare a neregulilor

Toti angajatii pot adresa orice intrebare pe care o au managerilor lor si departamentelor relevante din cadrul Einhell Romania SRL, in special Departamentului Juridic si Biroului de Audit Corporativ.

Persoana de contact pentru conformitate din cadrul Einhell este, de asemenea, la dispozitia tuturor angajatilor, clientilor, furnizorilor si altor parteneri externi ca punct de referinta pentru toate intrebarile legate de conformitate. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care se constata deficiente sau alte circumstante care pot duce la incalcari ale legii. Einhell Romania SRL asigura ca toate intrebarile si rapoartele primite vor fi tratate in mod confidential si nu va face nicio incercare de a identifica persoana care a facut raportul. Acest lucru nu se aplica in cazul raportarilor abuzive sau false.

Contactul de conformitate Einhell este disponibil in Română si Engleză:

E-mail: [email protected]