Einhell in lume

Succes international cu radacini regionale

De la infiintarea sa in 1964, Einhell s-a dezvoltat constant si nu si-a uitat niciodata radacinile locale. Compania a crescut de la Hans Einhell GmbH, cu sediul in Landau an der Isar, intr-un grup corporativ. Dar sediul a ceea ce este acum Einhell Germany AG a ramas in Landau, acolo unde a inceput totul. Compania a facut primul pas pe plan international in 1968 cu o fabrica deschisa in Spania. 

Si, in prezent, Grupul Einhell are aproximativ 2,700 de angajati in peste 49 de tari din toata lumea. Produsele companiei se vand in peste 99 de tari, ceea ce in 2022 a condus la o cifra de afaceri de aproximativ 1.032,5 milioane de euro pentru companie. Urmatoarele piete-tinta sunt deja in vizorul grupului global si vor fi abordate in urmatorii ani. 

Service-ul excelent si produsele inovatoare, cum este sistemul de acumulator Power X-Change, ii impresioneaza pe clienti si contribuie la cresterea internationala sustenabila prin planificare pe termen lung si practici sanatoase in afaceri. 

Acasa, in Bavaria, disponibil in toata lumea

Cautati produse si servicii asemanatoare sau aveti intrebari? Angajatii nostru va stau la dispozitie in peste 49 de tari!

Einhell in lume

99+
Tari
49
Sucursale
2700+
Angajati
1.032,5 Mio €
Cifra de afaceri