Vă rugăm să fiți atenți

Am schimbat recent sistemul de gestionare a conturilor de utilizator. Acest lucru înseamnă că acum este necesar să creați un nou cont de utilizator. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de acest lucru, dar nu putem migra noi înșine datele din motive de protecție și securitate a datelor.

Așadar, vă rugăm să vă creați un nou cont de utilizator prin MyEinhell. Puteți utiliza același e-mail ca și până acum și toate extensiile de garanție vor fi legate de noile dvs. înregistrări.

Oferta de garantie Einhell

Descoperiti serviciile noastre gratuite de garantie

Facem totul pentru a va permite sa deveniti mester DIY pentru proiectele dvs. in jurul atelierului si gradinii. Prin urmare, pe langa un raport excelent pret-performanta, acordam o atentie deosebita calitatii si sigurantei produselor noastre.

Asta este ceea ce declaram pentru diferitele noastre garantii: profitati de prelungirile de garantie pentru a beneficia si mai mult de serviciile noastre de top. Asta este ceea ce noi numim o garantie activata!

Aveti nevoie de ajutor?

Pentru orice intrebare privind produsele Einhell sau dificultati tehnice, va rugam sa contactati serviciul nostru de asistenta tehnica.

021 318 55 44/45

De luni pana vineri
08:00- 16:00