Tipareste

Responsabil de editare si continut:

Einhell Romania SRL

A1, Industrial Park, Hala B1 Dragomiresti, Ilfov
Romania Str. Aleea Maria Laura Nr. 5, Cod: 077096

Telefon: +21 318 55 44/45
Fax: +21 404 33 35
Email: [email protected]

Forma societatii: Limited
Nr. TVA: RO 15901944
Director general: Stefan Dragomirescu

Concept, Design and Development

Communiacs - Webagency in Passau
Communiacs. Agentie pentru Web, E-Commerce si Online-Marketing

Drepturi de autor

Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, grafica, sunetele si aranjarea acestora pe website-urile Einhell Romania SRL sunt protejate de dreptul de autor si de alte drepturi comerciale de protectie. Continutul acestor website-uri nu poate fi copiat, distribuit, modificat sau pus la dispozitia tertilor in scopuri comerciale. Unele website-uri Einhell Romania SRL contin si imagini protejate de terte drepturi de autor.

In absenta unor prevederi diferite, toate marcile inregistrate de pe website-urile Einhell Romania SRL sunt protejate de legea marcilor inregistrate. Aceasta regula se aplica in mod special marcilor inregistrate Einhell Romania SRL , sigiliilor, logo-urilor companiei si emblemelor. Simbolurile si elementele de design folosite pe site-urile noastre constituie proprietatea intelectuala a companiei Einhell Romania SRL,  Einhell Germany AG sau a partilor terte. Acest website nu acorda o licenta de utilizare a proprietatii intelectuale a companiei Einhell Romania SRL sau a partilor terte.

Clauza de non-responsabilitate

Einhell Romania SRL se ocupa cu mare atentie de elaborarea continutului acestor pagini de internet si se asigura ca sunt actualizate in mod regulat. Cu toate acestea, rolul lor este doar de a oferi informatii generale neobligatorii si nu pot inlocui sfaturile individuale si detaliate care-l ajuta pe posibilul cumparator sa se hotarasca. Caracteristicile tehnice si echipamentele pot sa difere mai ales in functie de tara in care sunt vandute produsele. Acestea pot fi modificate oricand. Veti primi specificatii actualizate si obligatorii cu privire la caracteristicile, echipamentele sau specificatiile produselor noastre exclusiv de la distribuitorul nostru autorizat sau de la importatorul nostru. 

Einhell Romania SRL nu garanteaza ca informatiile de pe aceste pagini sunt actualizate, corecte si complete si nici ca pot fi accesate fara probleme in orice moment. 

Atunci cand ne referim la pagini web ale partilor terte (link-uri), Einhell Romania SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul paginilor de link. Cand apasati pe link, iesiti din serviciul de informatii al Einhell Romania SRL. De aceea, este posibil sa se aplice alte reguli serviciilor partilor terte, in special cu referire la protectia datelor. 

Einhell Romania SRL dezminte orice responsabilitate pentru serviciile relative – in particular, pentru descarcarea fisierelor oferite de Einhell Romania SRL pe paginile web ale Einhell Romania SRL – in cazul unei neglijente usoare, decat daca este vorba de obligatii contractuale fundamentale cum ar fi viata, sanatatea sau corpul sau daca sunt implicate reclamatii bazate pe Legea de raspundere pentru produs.  Aceeasi regula se aplica neglijentei din partea reprezentantilor nostri.