O poveste mare spusa pe scurt

Acesta este Einhell Romania

Einhell Romania este subsidiara locala a grupului german omonim, unul dintre liderii mondiali ai pietei de scule electrice. Cei peste 45 de ani de experienta la nivel international constituie baza succesului inregistrat de compania noastra in Romania, care este una dintre cele mai puternice reprezentante.

La nivel international, grupul Einhell comercializeaza anual peste 10 milioane de scule electrice, ceea ce constituie o garantie a eficientei practice si a capacitatii inovative a companiei pe segmentul de activitate specific. Pentru anul 2017, compania a inregistrat o cifra de afaceri la nivel international de 552 milioane de euro si de peste 5.2 milioane de euro la nivel local.

Avem o prezenta activa pe piata romaneasca de peste 15 ani, produsele regasindu-se in atat in reteaua cash&carry, D.I.Y., comertul online cat si in reteaua de distributie si magazinele traditionale.

Suntem unul dintre cei mai performanti parteneri de comert intern si international pentru masini electrice de mana si stationare, masini pentru gradina, tehnologia apei, aer comprimat, curatenie, produse destinate segmentului auto dar si o gama larga de accesorii si consumabile pentru toate acestea.

Performanta si calitatea sunt bine echilibrate si sunt oferite la un pret care satisface orice client. Produsele noastre sunt grupate in doua linii de baza respectiv EXPERT/EXPERT PLUS si HOME/CLASIC. Gama de masini EXPERT/EXPERT PLUS semnifica nivelul nostru foarte inalt de know-how in design de produs si performanta incluzand tehnologii brevetate si patentate. In aceasta linie de produse se regaseste si intreg sortimentul POWER-X-CHANGE – un sistem inovator de masini care pot folosi acelasi acumulator de 18 V indiferent de masina care se utilizeaza si indiferent de aplicatie (in casa, in gradina sau in atelierul auto). La masinile care necesita putere mare (de exemplu masinile de gradina), datorita tehnologiei TwinPack, se pot monta 2 acumulatori realizand astfel o alimentare de 36 V pentru putere sporita a motorului masinii. Gama de masini HOME/CLASIC reprezinta linia pentru clientii incepatori si sunt caracterizate prin utilitatea lor dar si prin calitate, la preturi atent calculate.

Service-ul este asigurat in garantie si in postgarantie atat in Bucuresti cat si prin punctele agreate din Romania.

Einhell Romania Cronologie:

  • Avem o prezenta activa pe piata romaneasca de peste 15 ani;
  • La nivel international, grupul Einhell comercializeaza anual peste 10 milioane de scule electrice;
  • Cei peste 45 de ani de experienta la nivel international constituie baza succesului inregistrat de compania noastra in Romania.
Filozofia noastra: Produse de calitate superioara cu raport pret-calitate imbatabil si servicii de prima clasa pentru clienti. Asta inseamna Einhell Romania.

Povestea de succes din Germania

Cum Einhell a devenit Einhell

La inceputul anilor 60, cand Josef Thannhuber a preluat afacerea cu instalatii a unchiului sau Hans Einhell, habar n-avea ce fel de poveste de succes urma sa scrie intr-o buna zi. Astazi, dupa 50 de ani, Einhell AG este unul dintre liderii globali in segmentul DIY. Deceniile de munca grea, angajament neobosit si atentie la afacere au fost recompensate. Un adevarat Facilitator!

Mai multe informatii pot fi gasite pe website-ul Einhell Germany AG.