Einhell este un partener mandru al

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

De la 1 ianuarie 2023, Einhell este un nou partener al Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, sprijinind-o in cel mai inalt nivel al sporturilor cu motor in calitate de "Expert Oficial in Unelte". In calitate de partener mandru, sprijinim echipa Mercedes cu uneltele noastre cu acumulatori, ceea ce ne permite sa ne demonstram excelenta noastra fara cablu in cele mai extreme conditii.

DOI PARTENERI. PERFORMANTA MAXIMA.

Cand excelenta fara cablu ajunge la urmatorul nivel.

Cand totul se rezuma la Tehnologie. Putere. Rezistenta. Si Pasiune. Pentru a oferi PERFORMANTA maxima. Formula 1 si Mercedes-AMG PETRONAS F1 sunt, ca niciun alt sport, un adevarat simbol pentru calitate, performanta de top si anduranta, precum si pentru inovatie tehnologica. Exact aceste trasaturi caracterizeaza si acumulatorii si uneltele Einhell. Atat Einhell, cat si Mercedes-AMG PETRONAS F1 folosesc doar cele mai bune componente si cel mai inteligent si eficient sistem.

Asistenta pe pista si in afara ei

Logo-ul nostru pe masina de F1 si pe costume

"Suntem mandri sa sprijinim cea mai de succes echipa de curse din ultimul deceniu in Formula 1 cu uneltele noastre fara cablu, in calitate de "Expert Oficial in Unelte" si, astfel, sa punem la incercare expertiza noastra in domeniul acumulatorilor in cele mai solicitante conditii."
Andreas Kroiss
CEO al Einhell Germany AG

Einhell si Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - o "potrivire perfecta".

Un interviu cu Toto Wolff - Directorul echipei si CEO al Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Toto, ce uneste Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team si Einhell?

Toto: Cred ca baza a ceea ce fac atat Einhell, cat si echipa de Formula 1 Mercedes-AMG PETRONAS team este tehnologia. Este vorba despre pionierat si stabilirea standardelor in industrie. In al doilea rand, energia si determinarea managementului superior.

 

Toto, in calitate de CEO in cadrul echipei dumneavoastra aveti ambitia de a deveni campioni mondiali in fiecare an. Cereti aceasta ambitie si in reteaua dumneavoastra de parteneri?

Toto: Este clar, ca nicio echipa sau nicio companie nu poate castiga campionatul in fiecare an, dar putem invata cat mai mult posibil si urmari un succes durabil. Vad la partenerii nostri ca toti impartasim aceeasi ambitie de a reusi. Inca de la prima noastra intalnire, a fost clar ca exista o aliniere intre Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team si Einhell. Impartasim un set unic de valori, iar acest lucru creeaza o baza excelenta pentru parteneriatul nostru.

"Suntem incantati de parteneriatul cu Einhell. Acestia stabilesc in mod constant noi standarde in industria lor prin dezvoltarea constanta a tehnologiei lor. Utilizand uneltele si echipamentele cu acumulatori de la Einhell, beneficiem de cea mai recenta tehnologie pentru o performanta maxima."
Toto Wolff
Directorul echipei si CEO al echipei Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team