Redresor auto
CE-BC 2 M
Articol nr.:1002215EAN: 4006825640304
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-productimage-001
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-example_usage-001
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-detail_image-001
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-detail_image-002
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-detail_image-003
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-detail_image-004
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-productimage-001
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-example_usage-001
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-detail_image-001
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-detail_image-002
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-detail_image-003
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-detail_image-004
Redresor auto

CE-BC 2 M

Articol nr.: 1002215 EAN: 4006825640304
 • Incarcator inteligent de acumulator cu controler cu microprocesor
 • Ciclu incarcare in trepte, controlat/monitorizat de microprocesor
 • Incarcator universal pentru diferite tipuri de acumulatori
 • Pentru baterii cu gel, AGM si plumb cu zero si putina intretinere
 • Clasa de protectie IP65: protejat la praf si jet de apa
 • Incarcarea prelungeste durata de viata a acumulatorului
 • Pentru autovehicule cu timpi mari de nefunctionare
 • Mod incarcare iarna pentru temperatura exterioara sub 5°C
 • Adisaj cu led tensiune acumulator si progres incarcare
 • Protectie electrica la suprasarcina, scurtcircuit, poli inversati
 • Cleme baterie complet izolate
 • Ureche suspendare pentru montaj pe perete
Vedeti mai multe informatii
Afiseaza mai putine informatii
einhell-car-expert-battery-charger-1002215-productimage-001
Descrierea articolului

Incarcatorul de acumulator Einhell CE-BC 2 M este un incarcator inteligent de acumulator cu controler cu microprocesor pentru o mare varietate de baterii de masina. Optimizat pentru acumulatori de inalta performanta si tehnologie ale autovehiculelor moderne, incarcatorul este dotat cu o serie de mecanisme tehnice de intretinere si protectie. In proiectare accentul a fost pus pe incarcarea cu viteza mare, stres redus, pentru o durata de viata a acumulatorului cat mai mare posibil, dar fara a compromite performanta totala. Indicatorul detaliat de incarcare face ca incarcatorul sa fie mai usor de utilizat decat dispozitivele conventionale. Acest ajutor universal de la Einhell este potrivit pentru acumulatori cu gel, AGM si plumb, cu zero si putina intretinere. CE-BC 2 M regleaza automat tensiunea din acumulatoarele vehiculelor de 12 V iar ciclul de incarcare in mai multe faze al incarcatorului Einhell este monitorizat automat si reglat de controlerul cu microprocesor. Sistemul inteligent de control electronic analizeaza acumulatorul conectat si initiaza pasii corespunzatori in functie de starea acestuia. Functia de incarcare intermitenta protejeaza si reduce stresul pe acumulator pentru a mentine permanent incarcarea optima. Acest lucru face ca incarcatorul CE-BC 2 M sa fie ideal in mod special pentru vehiculele sezoniere cu timpi mari de nefunctionare: in loc sa lasati bateria sa se descarce incet pana la epuizare si sa riscati defectarea ei, aceasta este mentinuta la nivelul sau optim cu stres redus de functia de incarcare intermitenta. Aceasta prelungeste durata de viata a acumulatorului si evita nevoia de inlocuire costisitoare a bateriei epuizate a autovehiculului. Asadar, masinile, motocicletele sau scuterele sunt imediat pregatite de actiune la inceputul fiecare sezon. A fost creat un mod special de incarcare de iarna care se poate folosi atunci cand temperatura exterioara scade sub 5° Celsius. Protectia automata la suprasarcina, scurtcircuit si poli inversati protejeaza atat incarcatorul cat si acumulatorul. Incarcatorul de acumulator Einhell respecta clasa de protectie IP 65, asa ca este rezistent la praf si protejat impotriva jeturilor de apa. Indicatorul cu led de stare de incarcare si tensiune din acumulator indica dintr-o privire incarcarea acumulatorului si modul de incarcare setat. Diferitele setari de incarcare de pe incarcator sunt 25%, 50%, 75% si 100%, incarcarea autovehiculelor de 12 V si modul "Iarna". Ledul de avertizare il anunta imediat pe utilizator daca exista probleme. Clemele de baterie sunt complet izolate, astfel incat incarcatorul de acumulator de la Einhell poate fi conectat in siguranta si cu usurinta. Carcasa are ureche de suspendare pentru montaj pe perete.

Detalii tehnice

Curent de incarcare min. (aritm. /eff.) - max. (aritm. /eff.) la 12 V c.c.1 / [-] - 2 / [-] A
Greutatea produsului0.308 Kg
Tensiune de incarcare12 V
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".