Redresor auto

CE-BC 6 M

Articol nr.:1002235EAN: 4006825640328
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-productimage-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-102
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-103
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-104
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-105
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-productimage-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-102
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-103
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-104
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-detail_image-105
Redresor auto

CE-BC 6 M

Articol nr.: 1002235 EAN: 4006825640328
 • Incarcator inteligent de acumulator cu controler cu microprocesor
 • Ciclu incarcare in trepte, controlat/monitorizat de microprocesor
 • Incarcator universal pentru diferite tipuri de acumulatori
 • Pentru baterii cu gel, AGM si plumb cu zero si putina intretinere
 • Clasa de protectie IP65: protejat la praf si jet de apa
 • Functie incarcare intermitenta pentru stare de incarcare ideala
 • Pentru autovehicule cu timpi mari de nefunctionare
 • Utilizarea va prelungi durata de viata a acumulatorului
 • Mod incarcare iarna pentru temperatura exterioara sub 5°C
 • Mod reconditionare pentru incarcat baterii complet epuizate
 • Modul sursa de alimentare
 • Afisaj LCD tensiune acumulator si progres incarcare
 • Protectie electrica la suprasarcina, scurtcircuit, poli inversati
 • Cleme baterie complet izolate
 • Ureche suspendare pentru montaj pe perete
Vedeti mai multe informatii
einhell-car-expert-battery-charger-1002235-productimage-101
Descrierea articolului

Incarcatorul de acumulator Einhell CE-BC 6 M este un incarcator inteligent de acumulator care este optimizat pentru acumulatorii de inalta performanta si tehnologie ai autovehiculelor moderne. Incarcatorul de acumulator cu controler cu microprocesor este potrivit pentru o mare varietate de baterii de masina si este dotat cu o serie de mecanisme tehnice de intretinere si protectie. In proiectare accentul a fost pus pe incarcarea cu viteza mare, stres redus, pentru o durata de viata a acumulatorului cat mai mare posibil, dar fara a compromite performanta totala. Indicatorul detaliat de incarcare face ca incarcatorul sa fie mai usor de utilizat decat dispozitivele conventionale. Acest ajutor universal de la Einhell este potrivit pentru acumulatori cu gel, AGM si plumb, cu zero si putina intretinere. CE-BC 6 M se adapteaza automat la tensiunea din acumulatoarele vehiculelor de 12 V. Ciclul de incarcare in mai multe faze al incarcatorului Einhell este monitorizat automat si reglat de controlerul cu microprocesor. Sistemul inteligent de control electronic analizeaza tipul de acumulator conectat si starea acestuia, setand modul optim in functie de conditii. Functia de incarcare intermitenta protejeaza si reduce stresul pe acumulator pentru a mentine permanent incarcarea optima. Acest lucru face ca incarcatorul CE-BC 6 M sa fie ideal pentru toate tipurile de autovehicule dar mai ales pentru autovehiculele sezoniere cu timpi mari de nefunctionare: in loc sa lasati bateria sa se descarce incet pana la epuizare si sa riscati defectarea ei, aceasta este mentinuta la nivelul sau optim cu stres redus de functia de incarcare intermitenta. Functia de incarcare intermitenta reduce stresul pe celulele acumulatorului si ajuta la prelungirea duratei de viata a acumulatorului, evitand astfel nevoia de inlocuire costisitoare si evitabila a bateriei defecte a autovehiculului. Asadar, masinile, motocicletele sau scuterele sunt imediat pregatite de actiune la inceputul fiecare sezon. A fost creat un mod special de incarcare de iarna care se poate folosi atunci cand temperatura exterioara scade sub 5° Celsius. Dispozitivul are si un mod de reconditionare pentru incarcarea bateriilor epuizate si un mod de alimentare care permite utilizarea sa ca sursa de alimentare. Incarcatorul de acumulator de la Einhell are protectie automata la suprasarcina, scurtcircuit si poli inversati: aceste mecanisme de protectie protejeaza atat incarcatorul cat si acumulatorul. Afisajul indicator de stare de incarcare si tensiune din acumulator indica dintr-o privire incarcarea acumulatorului si modul de incarcare setat. Clemele de baterie sunt complet izolate, astfel incat acumulatoarele pot fi conectate la incarcator in siguranta si cu usurinta. Carcasa are ureche de suspendare pentru montaj pe perete.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Jump startno
Voltaj incarcare12V
Curent incarcare Min.. - Max. la 12V DC1 / [-] - 6 / [-] A
Curent incarcare la incarcare normala 12V DC6 A
Curent incarcare la incarcare rapida 12V DC6 A
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".