productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
product_contents
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
product_contents
Cric crocodil

CC-TJ 2000

Articol nr.: 2011779EAN: 4006825623451
  • 2 role cu rulment cu bila
  • Maner incorporat
  • Placa de suport
  • Tija ridicare detasabila
  • Ventil siguranta incorporat impotriva suprasolicitarii
productimage
Descrierea articolului

Cricul hidraulic tip crocodil CC-TJ 2000 este un cric hidraulic pentru autovehicule, stabil si mobil, cu o forta de ridicare de 2 tone. Cu inaltimea de ridicare de 33 de cm, se pot executa rapid lucrari versatile in ateliere si garaje. Astfel, placa de suport si tija de ridicare ofera o ridicare mai sigura si mai usoara a incarcaturii. Deteriorarile cauzate de supraincarcare sunt prevenite in mod sigur de supapa de siguranta incorporata. Cele doua roti cu rulmenti cu bile permite manevrarea simpla, iar cricul de masina poate fi transportat simplu de manerul sau practic.

Detalii tehnice

Incarcare utila2 t
Inaltime de ridicare min.13.5 cm
Inaltime de ridicare max.33 cm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".