productimage
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
Detector digital

TC-MD 50

Articol nr.: 2270090EAN: 4006825616200
  • Detectare metale, lemn și fire electrice în pereți de rigips
  • Funcționare intuitivă datorită unui semnal sonor de avertizare
  • Bază de protecție pe spate pentru a proteja peretele
  • Mâner ergonomic pentru utilizare confortabilă cu o singură mână
  • Se oprește automat după 1 minut de inactivitate
  • Necesită 1 baterie 6F22 de 9 V (nu este livrată cu aparatul)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Detectorul digital Einhell TC-MD 50 este un ajutor indispensabil pentru amatorii entuziaști: acasă, pe șantierul de construcție sau pentru lucrări de renovare - detectorul digital este imbatabil pentru localizare în pereți. Detectorul localizează fără probleme metal, lemn și fire electrice în spatele pereților din rigips: detectează metale feroase precum oțel, de exemplu, și fire energizate până la o adâncime de 50 de milimetri, și metale neferoase precum cupru, de exemplu, până la o adâncime de detecție de 38 de milimetri. Și lemnul poate fi detectat până la o adâncime de 19 milimetri. Se utilizează ușor și intuitiv datorită un semnal sonor de avertizare. Pe spatele detectorului sunt prevăzute tampoane de protecție a peretelui. Suprafața Softgrip îl face comod de folosit cu o singură mână. Dacă detectorul digital Einhell TC-MD 50 este așezat pe o parte, se oprește automat după un minut de inactivitate.

Detalii tehnice

Capacitate detectie - lemn/metal19 mm
Capacitate detectie - materiale feroase50 mm
Capacitate detectie - cupru38 mm
Capacitate detectie - sarma 50 mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".