productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
product_contents
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
product_contents
Aspirator fara fir

TE-VC 18 Li-Solo

Articol nr.: 2347120EAN: 4006825612646
  • Un membru al familiei Power X-Change
  • Rezervor de praf de 540 ml
  • Curatati filtrele sub apa curgatoare
  • Dispozitiv pentru pardoseli dure si suprafete netede
  • Duza pentru zone inguste greu accesibile
  • Disozitiv pentru curatarea tapiteriei si tesaturilor
  • Tub de prelungire (0,465 m) pentru curatarea podelelor
  • Depozitare ordonata datorita suportului de perete integrat
  • Livrat fara baterie si incarcator (disponibile separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Aspiratorul fara fir Einhell TE-VC 18 Li-Solo este permanent la indemana pentru a curata murdaria si firimiturile enervante de pe mocheta, canapea sau masa. Aceasta unealta comoda face parte din familia Power X-Change de la Einhell, cu functionare dovedita. Acumulatorii din aceasta serie pot fi folositi cu oricare dintre produsele din familia de sistem. Distantele mici de lucru, colectia mare de acumulatori si incarcatoare diferite si performanta redusa sunt de domeniul trecutului. Aspiratorul manual curata rapid orice suprafata datorita celor trei duze incluse. Duza de podea a fost special conceputa pentru podele dure si suprafete netede. O a doua duza a fost prevazuta pentru tapiterie si tesaturi. Cu duza de nisa puteti curata cu efort minim si zonele cu acces dificil. Tubul prelungitor de 46.5 cm va ajuta sa folositi comod aspiratorul fara fir pentru a curata podeua stand in picioare. Rezervorul de praf are capacitatea de 540 de mililitri. Pentru depozitare cu economie de spatiu, exista un suport de perete integrat. Acest produs se livreaza fara acumulator si incarcator, care sunt disponibile separat, ca de exemplu, sub forma unui set practic de inceput.

Detalii tehnice

Putere aspiratie max.42 mbar
Volum0.54 L
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".