productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
example_usage
Foarfeca electrica de gard viu

GE-EH 6560

Articol nr.: 3403330EAN: 4006825616163
 • Intrerupator de siguranta cu 2 maini cu oprire lama < 1 sec.
 • Lame de siguranta din otel taiat cu laser si slefuit cu diamant
 • Angrenaj metalic pentru o durata de viata lunga
 • Maner suplimentar pentru o ergonomie optimizata
 • Manerul din spate poate fi rotit
 • Protectie mare pentru mana
 • Capac din aluminiu peste taietori
 • Protectie antisoc detasabila
 • Protectie robusta a taietorului pentru depozitare si transport
 • Colector de butasi
 • Clip de eliberare a tensiunii cablului
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Cu trimmerul electric pentru gard viu GE-EH 6560 de la Einhell, taierea gardurilor vii, a arbustilor si a tufisurilor se face cu usurinta. Cu o lungime de taiere de 600 de milimetri, este un ajutor puternic si de inalta calitate pentru a obtine de fiecare data in mod fiabil forma dorita, datorita puterii sale de 650 W. Trimmerul electric pentru gard viu Einhell GE-EH 6560 ofera 3.000 de taieturi pe minut, cu o distanta intre dinti de 30 de milimetri. Lamele din otel taiat cu laser si slefuit cu diamant sunt proiectate pentru precizie si durabilitate. Pentru o durata de viata lunga, dispozitivul pentru tuns gard viu este echipat cu angrenaje metalice. Manerul suplimentar asigura o ergonomie optima si o prindere sigura si robusta, indiferent de unghiul de taiere. Manerul din spate poate fi pivotat, permitand astfel o operare neobosita. Siguranta suplimentara este asigurata de comutatorul de siguranta cu doua maini pentru oprirea masinii de taiat in mai putin de o secunda. Trimmerul electric pentru gard viu Einhell GE-EH 6560 este, de asemenea, echipat cu o protectie mare pentru maini si un capac din aluminiu peste cutite. Clipsul de eliberare a tensiunii este, de asemenea, prevazut pentru o siguranta suplimentara in timpul utilizarii. Pentru o depozitare si un transport optim, dispozitivul pentru tuns gard viu este livrat complet cu o protectie din material robust pentru cutite. Indepartarea perfecta a resturilor taiate din partea superioara a gardului viu atunci cand se taie gardul viu este asigurata datorita colectorului practic de resturi.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere650 W
Turatie1500 min^-1
Lungime bara66 cm
Lungime de taiere60 cm
Distanta intre dinti30 mm
Taieri pe minut3000 min^-1
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".