productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Imprastietor universal

GE-US 18 Li-Solo

Articol nr.:3415410EAN: 4006825638356
  • Membru al familiei Power X-Change, necesita 1 acumulator de 18 V
  • Control electronic al vitezei in 6 trepte
  • Buton rotativ ergonomic reglaj rata debit 8 trepte
  • Capacitate de umplere 3.3 litri
  • Manevrare ergonomica si sigura datorita Softgrip
  • Latime distribuire reglabila individual (max. 5 m)
  • Imprastiere ingrasament, seminte si chiar material antiderapant
  • Utilizare tot anul pentru imprastiere ingrasamant, seminte, sare
  • Livrat fara acumulator si incarcator (disponibile separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Imprastietorul universal Einhell GE-US 18 Li usureaza foarte mult o multime de lucrari din gradina dvs. sau spatiul exterior. Indiferent daca este folosit pentru a distribui ingrasamant, seminte sau material antiderapant iarna. In calitate de membru al familiei Power X-Change, imprastietorul este alimentat de un acumulator de sistem de 18 V, care se poate folosi cu toate dispozitivele Einhell din aceasta gama. Controlul electronic al vitezei cu 6 nivele si controlul ergonomic al volumului distribuit cu 8 nivele asigura performanta perfect dozata a distribuirii. Rezervorul are capacitatea de 3.3 litri. Latimea de distribuire este reglabila individual si poate fi setata la maxim cinci metri, ceea ce corespunde unei suprafete de aproximativ 15 metri patrati. Manerul Softgrip face lucrul ergonomic. Imprastietorul universal Einhell GE-US 18 Li poate fi utilizat pentru a distribui ingrasamant, seminte de iarba sau material antiderapant, in mod eficient si usor. Aceasta inseamna ca acest ajutor manevrabil se poate folosi tot timpul anului! Produsul este livrat fara acumulatori sau incarcator. Acestea sunt disponibile separat, de exemplu, ca set de inceput Einhell PXC.

Detalii tehnice

Capacitate maxima de aspiratie800 m²
Capacitate cutie3.3 L
full_width_image
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".