productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
Sprayer fara fir

GE-WS 18/150 Li-Solo

Articol nr.: 3425230EAN: 4006825651362
  • Pompa automata, nu este necesara cresterea manuala a presiunii
  • Rezervor transparent cu scala pentru verificarea nivelului
  • Duza din alama reglabila individual
  • Lance de pulverizare din otel inoxidabil
  • Capacul acumulatori - ofera protectie impotriva patrunderii apei
  • Deschidere mare pentru umplere usoara
  • Curele de transport captusite pentru lucru neobosit
  • Utilizare: Pesticide/ingrasaminte/substante eliminare buruieni
  • Lance de pulverizare cu buton de actionare blocabil
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Pulverizatorul sub presiune fara fir GE-WS 18/150 Li-Solo este membru al seriei Power X-Change de inalta performanta cu sistemul sau interschimbabil flexibil de acumulatori litiu-ion de inalta calitate. Acest pulverizator sub presiune este ideal pentru gradinarii care acorda o mare atentie protectiei plantelor, care doresc sa distribuie ingrasaminte in mod egal si care folosesc substante chimice pentru combaterea buruienilor. Proiectat pentru a fi transportat pe spatele utilizatorului, pulverizatorul de presiune are o pompa automata care face inutila cresterea manuala a presiunii. Exista un rezervor transparent cu cantar, astfel incat este usor sa vedeti rapid cat de mult solutie este inca disponibila si exista o deschidere mare pentru o umplere usoara si sigura. Duza din alama poate fi ajustata la cerintele individuale. Lancea de pulverizare robusta este fabricata din otel inoxidabil si are un buton de actionare care poate fi blocat. Un capac peste acumulatorul Power X-Change il protejeaza impotriva patrunderii apei. Acumulator si un incarcator de sistem nu sunt incluse in pachetul de livrare, dar sunt disponibile separat, de exemplu ca set practic de inceput. Acumulatorii Power X-Change de inalta calitate pot fi combinati cu toate dispozitivele PXC.

Detalii tehnice

Capacitate maxima de umplere15 L
Capacitate rezervor17 L
Temperatura maxima lichid40 °C
Presiune maxima de stopire4.5 bar
Debit102 L/h
Lungime furtun presiune1400 mm
full_width_image
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".