productimage
productimage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Foreza pamant fara fir

GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Articol nr.:3437000EAN: 4006825659023
  • Membru al familiei Power X-Change, sunt necesare baterii 1x18V
  • Motor fara perii - mai multa putere, timp de functionare mai lung
  • Cadru metalic - stabilitate maxima si rigiditate torsionala
  • 3 moduri: sens antiorar, sen orar: ECO sI PUTERE MARE
  • Burghiu de pamant (80 cm l / 15 cm diametru) inclus in livrare
  • Cutie de viteze durabila si robusta, intr-o carcasa din aluminiu
  • Maner dublu cu softgrip pentru lucru ergonomic
  • Recomandat pt. rez. perfecte: acumulator 2,5 Ah si mai mare
  • Furnizat fara acumulator si incarcator (disponibile separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Pentru toti cei care au o gradina sau o parcela, foreza fara cablu pentru pamant Einhell GP-EA 18/150 Li BL Solo este un ajutor puternic nu numai atunci cand vine vorba de plantare, ci si pentru tot felul de alte lucrari de gradinarit, cum ar fi instalarea stalpilor de gard, ancorarea decoratiunilor in pamant sau chiar excavarea fundatiilor circulare. Aceasta unealta fara cablu este furnizata cu burghiul inclus (lungime 80 cm / diametru 15 cm). Foreza pentru pamant este membra a familiei Power X-Change de la Einhell, in care acumulatorii cu celule litiu-ion de inalta calitate pot fi combinati cu toate dispozitivele de sistem din gama. Acest produs este livrat fara acumulator si incarcator; aceste articole sunt disponibile separat. Este necesar un acumulator PXC de 18 V pentru a actiona masina. Surubul burghiului este antrenat in pamant de un motor fara perii care isi transmite puterea in mod optim si, de asemenea, dureaza mai mult decat motoarele conventionale cu perii de carbon. O alta caracteristica notabila a acestei unelte fara cablu este capul de angrenaj robust din aluminiu. Burghiul de pamant poate fi setat in trei moduri diferite: 1) Rotire in sens invers acelor de ceasornic pentru a deplasa solul in sus sau pentru a slabi burghiul 2) Rotire in sensul acelor de ceasornic in modul standard. Setarea fortei normale pentru sarcini de gaurire usoara in soluri moi 3) Rotatie in sensul acelor de ceasornic in modul boost. Setare de forta maxima pentru suprafete dure. Stabilitatea maxima si rezistenta maxima la torsiune sunt asigurate de un cadru metalic robust, iar pentru o manevrare practica si o operare ergonomica exista un maner dublu cu softgrip.

Detalii tehnice

Viteza in gol125 min^-1
Diametru burghiu150 mm
Lungime de gaurire800 mm
full_width_image
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".