einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-productimage-101
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-example_usage-101
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-productimage-101
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-example_usage-101
Accesorii aer comprimat

Paint spray gun

Articol nr.:4133000EAN: 4006825411010
  • Volumul rezervorului cu alimentare gravitationala este de 0.6 l
  • Cantitatea de vopsea poate fi reglata manual
  • Functie de alternare intre jet concentrat si jet lat
  • Include duza rotativa
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-productimage-101
Descrierea articolului

Pistolul de vopsit cu alimentare gravitationala ii ofera amatorului de executie proprie numeroase optiuni de executare a lucrarilor de vopsire si lacuire, oriunde in casa, atelier si garaj. Rezervorul cu alimentare gravitationala permite utilizarea lacurilor si vopselelor foarte vascoase. Regulatorul cu ac / jet lat permite reglarea exacta a traseului de pulverizare al pistolului in functie de fiecare lucrare. Exista si o duza rotativa pentru alinierea reglabila in mod continuu a jetului lat de la orizontal la vertical. Controlerul de cantitate de vopsea asigura dozarea exacta a vopselei. Cu o capacitate de 0,6 litri, rezervorul cu alimentare gravitationala are rezerve generoase pentru sesiuni de lucru indelungate. Este inclusa o cupla pentru conectare la cuplajul rapid al furtunului de aer comprimat.

Detalii tehnice

Presiune minima de lucru3 bar
Presiune maxima de lucru4 bar
Capacitate rezervor0.6 L
marime iesire1.4 mm
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".