productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
product_contents
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
product_contents
Spalator cu inalta presiune

TC-HP 2042 PC

Articol nr.: 4140730EAN: 4006825602821
  • Constructie compacta
  • Spatiu redus de depozitare
  • Roti si maner central pentru transport
  • Ideal pentru aplicatii mobile
  • Sistem Jet-clic modular pentru aplicatii versatile
  • Optiunile practice de depozitare pentru duze, pistoale, etc.
  • Pachetul Basic contine:
  • duza cu jet concentrat - lat, curatator de terasa
  • Pachetul Easy contine:
  • pistol, lance, duza rotativa, rezervor de detergent, furtun
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Aparatul de curatat sub presiune TC-HP 2042 PC este un curatitor sub presiune, puternic si de calitate superioara, care-si dovedeste capacitatea mai ales in cadrul lucrarilor mobile si datorita constructiei sale mici si compacte. Lucrarile ambitioase de curatenie, oriunde, in gradina, curte sau garaj, pot fi executate rapid, confortabil si complet, datorita celor 2,000 Watt si furtunului de presiune inalta cu lungimea de 6 m. Datorita unui rezervor de detergent incorporat, de 0.45 litri, chiar si lucrarile speciale precum spalarea masinii sau curatarea fatadelor de cladiri pot fi executate confortabil. Manerul central si rotile stabile permit tragerea confortabila a aparatului si a accesoriilor sale, si, deci, asigura mobilitate maxima si transport simplu. Cu presiunea maxima de 150 de bari, acest aparat de curatat produce un jet puternic care indeparteaza fara probleme chiar si murdaria cea mai persistenta. Diferitele duze si piese de presiune inalta pot fi schimbate rapid si simplu cu ajutorul unui sistem modular de clic jet. Pentru a le avea disponibile in orice moment, exista posibilitati practice de depozitare direct pe aparat. In plus, acest aparat poate fi depozitat si cu economie de spatiu datorita constructiei sale compacte. Pachetul de accesorii usoare si pachetul de accesorii de baza cu curatitor de terasa si duza cu jet punct / lat sunt incluse in set.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere2000 W
Presiune permisibila150 bar
Tempreratura apa max.60 °C
Presiune maxima de intrare6 bar
Lungime furtun inalta presiune6 m
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".