productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Generator current (benzina)

TC-PG 2500

Articol nr.: 4152540EAN: 4006825619973
  • Rezervor 15 litri, cu indicator de nivel
  • Doua prize de cate 230 V
  • Comutator de suprasarcina si protectie la nivel scazut de ulei
  • Voltmetru practic care indica tensiunea
  • Motor in 4 timpi, puternic si robust, cu functionare constanta
  • Parghie decompresie pentru pornire usoara
  • Functie AVR pentru putere de iesire stabila
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Generatorul Einhell TC-PG 2500 are un motor de antrenare puternic, robust si curat, in 4 timpi, cu o putere de 4 kW, care poate genera o tensiune continua de 2,100 W si chiar si de 2,400 W pe perioade scurte. Generatorul este dotat cu doua prize de 230 V pentru conexiune usoara. La un regim de lucru de doua treimi, generatorul functioneaza incontinuu pana la peste douasprezece ore. Cu un generator, utilizatorii isi pot lua confortul tehnic cu ei atunci cand pleaca departe de o sursa de alimentare din retea. In cabinele din padure, in grajdurile de amator, in casele de vacanta si in gheretele de pescuit din mediul exterior, generatorul functioneaza excelent. Generatorul se poate folosi si in gradina si pentru terenuri mari, pentru a alimenta unelte de gradina sau pentru a permite utilizarea continua a echipamentelor tehnice chiar si in cel mai indepartat colt. Generatorul Einhell TC-PG 2500 are un rezervor de benzina mare, de 15 litri, cu indicator de nivel pentru functionare continua. Voltmetrul practic indica tensiunea curenta. Pentru protectie durabila impotriva suprasolicitarii si avarierii masinii, generatorul are un intrerupator de suprasarcina si o protectie impotriva nivelului scazut de ulei. Functia AVR asigura o putere de iesire stabila. Generatorul se porneste usor cu ajutorul unui cablu demaror simplu de folosit.

Detalii tehnice

Tip generatorSincron
Frecventa50 Hz
Putere continua (S1) la 230 V2100 W
Putere max. (S2 | S2time) la 230V2400 W | 2 min
Putere (S2 | S2time) la 230V2300 W | 5 min
Curent nominal la 230V9.1 A
Priza 230V2 Pieces
MotorÎn patru timpuri, racite cu aer
Numar cilindri1 Pieces
Capacitate motor212 cm³
Viteza motor3000 min^-1
Putere maxima motor4 kW
CombustibilBenzina
Capacitate rezervor combustibil15 L
Timp de lucru la incarcare 2/312.5 h
Putere acustica LWA96 dB (A)
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".