productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Pompa submersibila apa murdara

GC-DP 3730

Articol nr.: 4170471EAN: 4006825587203
  • Maner de transport
  • Flotor reglabil
  • Garnitura mecanica de calitate superioara
  • Reinfasurare cablu
  • Carcasa pompa facuta din plastic rezistent la socuri
  • Unghi 90° cu racord universal
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Pompa de apa murdara GC-DP 3730 este un ajutor robust, puternic si foarte fiabil la golirea butoaielor de apa de ploaie, a piscinelor, puturilor si a multor altora. Cu o putere de 370 W, pompa atinge un debit de pana la 9,000 de litri de apa murdara pe ora. Un flotor reglabil se poate folosi pentru a seta aceasta pompa robusta pe functionare continua sau pe un anumit nivel de comutare a pornirii si opririi. Garnitura mecanica de calitate superioara a pompei GC-DP 3730 protejeaza motorul puternic si elimina considerabil nevoia de intretinere. Datorita carcasei sale durabile, facuta din plastic rezistent la socuri, pompa poate rezista la stres foarte mare. Pentru flexibilitate este prevazuta cu un racord universal si brat de 90°. Dotata cu maner de transport pentru a fi usor de carat de utilizator.

Detalii tehnice

Alimentare230 V | 50 Hz
Putere370 W
Capacitate maxima 9000 L/h
Inaltime maxima5 m
Adancime maxima de imersiune5 m
Tempreratura apa max.35 °C
Dimensiune maxima particule 30 mm
Conector furtun47,8mm (G11/2 IG)
Cablu alimentare10 m | H05RN-F
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".