productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
Pompa submersibila apa murdara

GC-DP 6315 N

Articol nr.:4170491EAN: 4006825587234
  • Maner de transport
  • Intrerupator plutitor cu inaltime reglabila in mod continuu
  • Etansare mecanica de inalta calitate
  • Carcasa pompei din otel inoxidabil
  • intoarcerea cablului
  • Unghi de 90° cu conexiune universala
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Pompa pentru apa murdara GC-DP 6315 N este un ajutor robust, puternic si fiabil care ofera cele mai bune servicii la pomparea apei murdare din iazuri, gropi de constructii, subsoluri inundate si multe altele. Cu o putere nominala de 630 W, aceasta pompa puternica atinge o rata de livrare de pana la 17.000 de litri de apa murdara pe ora. Un intrerupator cu flotor variabil la nesfarsit va permite sa alegeti intre functionarea continua si un nivel de comutare ON si OFF preselectat. Carcasa pompei extrem de durabila, realizata din otel inoxidabil rezistent la coroziune, rezista chiar si la cele mai mari solicitari. Garnitura mecanica de inalta calitate a modelului GC-DP 6315 N protejeaza motorul puternic si elimina in mare masura necesitatea de intretinere. Pentru flexibilitate, pompa GC-DP 6315 N este prevazuta cu o conexiune universala si un suport de 90°. Dispune de un maner de transport pentru un transport usor de utilizat si de o infasurare integrata a cablului pentru o depozitare curata si sigura.

Detalii tehnice

Alimentare230 V | 50 Hz
Putere630 W
Capacitate maxima 17000 L/h
Inaltime maxima8 m
Adancime maxima de imersiune5 m
Tempreratura apa max.35 °C
Dimensiune maxima particule 15 mm
Conector furtun47,8mm (G11/2 IG)
Cablu alimentare10 m | H07RN-F
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".