productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Pompa gradina

GC-GP 1045

Articol nr.: 4180340EAN: 4006825637274
  • Indicator umplere cu apa
  • Surub mare de umplere cu apa
  • Protectie la inghet datorita surubului de scurgere apa
  • Protectie termica
  • Garnituri mecanice de calitate superioara
  • Buton pornire / oprire
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Pompa de gradina Einhell GC-GP 1045 este un ajutor valoros la ingrijirea gradinii - economic si ecologic! Numai florile care sunt bine udate fac flori intens colorate iar o gradina de legume abundenta nu va inflori daca nu va fi udata optim. Aici este ideala apa de ploaie "dedurizata" sau apa din surse naturale ca apa de irigatie "cea mai benefica". Spre deosebire de apa de la robinet, apa de ploaie este lipsita de calcar, lipsita de aditivi de omorire a germenilor si nu costa nimic! Cu o putere mare de 1050 W, pompa de gradina pompeaza pana la 4500 de litri de apa curata pe ora. Manerul practic o face usor de transportat pana la cisterna, butoiul cu apa de ploaie sau fantana. A fost prevazut un buton de pornire / oprire pentru activarea pompei de gradina. Dotata cu un orificiu mare de umplere cu apa si cu indicator de umplere cu apa, pompa de gradina va permite sa vedeti dintr-o privire daca pompa s-a umplut cu apa. Apa ramasa poate fi scursa complet prin surubul de scurgere astfel incat pompa este protejata la inghet cand este depozitata. Protectia termina protejeaza pompa impotriva defectiunilor de supraincarcare in timpul utilizarii. Pompa de gradina are si garnituri mecanice de calitate superioara, un racord de absorbtie de 42 mm (filet exterior de 1 1/4") si un racord de presiune de 33.3 mm (filet interior de 1").

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere1050 W
Capacitate maxima 4500 L/h
Inaltime maxima/ presiune48 m / 4.8 bar
Inaltime maxima de aspiratie8 m
Tempreratura apa max.35 °C
Conexiune absorbtie42mm (R11/4 AG)
Conexiune presiune33,3mm (R1 IG)
Cablu alimentare1.5 m | H07RN-F
full_width_image
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".