logo
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Kit scule electrice

TE-TK 18 Li Kit (CD+AG)

Articol nr.: 4257211EAN: 4006825613711
  • Set de masini Power X-Change
  • Masina de gaurit fara cablu TE-CD 18/2 Li - Solo
  • Motor puternic si angrenaj metalic cu 2 trepte
  • Mandrina cu un manson cu oprire rapida
  • Ambreiaj cu alunecare pentru operarea sensibila
  • Polizor unghiular fara cablu TE-AG 18/115 Li - solo
  • SoftStart si protectie la repornire accidentala pentru siguranta
  • Ghidare aer modificata pentru buna racire si durata de viata mare
  • Protectie disc cu sistem de reglare rapida
  • Acumulatori 1,5 Ah & 3.0 Ah plus si incarcator rapid incluse
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Kitul Einhell TE-TK 18 Li (CD + AG) este un set care cuprinde doua membri incercati si testati ai familiei Power X-Change: masina de gaurit fara cablu TE-CD 18/2 Li si polizorul unghiular TE-AG 18 / 115 Li fara cablu. Avantajul este evident: cabluri incomode, distragere nedorita din cauza libertatii de miscare restransa sunt un lucru din trecut cu generatia noua, puternica si de lunga durata a dispozitivelor fara cablu electric Eihell. Acumulatorii cu celulele bateriei de inalta performanta litiu-ion pot fi utilizati cu toti membrii familiei Power X-Change. De asemenea, in set sunt inclusi un acumulator de 1,5 Ah si unul de 3.0 Ah plus un incarcator rapid.

Masina fara cablu pentru gaurit TE-CD 18/2 Li cu un motor puternic si un angrenaj de metal cu 2 trepte este o masina universala pentru munca DIY. Functia de oprire rapida asigura lucrari in serie efectuate rapid: surubelnita se opreste in momentul in care surubul a fost insurubat sau desurubat, permitand utilizatorului sa se mute direct la urmatorul surub. Cuplajul cu alunecare asigura functionarea de precizie si previne strangerea excesiva a suruburilor. Mandrina rapida cu un manson poate fi deschisa si inchisa convenabil cu o singura mana.

Polizorul unghiular fara cablu TE-AG 18/115 Li cu functia SoftStart asigura o pornire lina, iar protectia la repornirea accidentala il face mai sigur de utilizat. Ghidarea aerului modificata a masinii ofera o mai buna racire si o durata de viata mai lunga. Protectia de disc are un sistem rapid pentru ajustarea imediata la fiecarei pozitionare noua de lucru.

Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".