productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
product_contents
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
product_contents
Capsator Electric

TC-EN 20 E

Articol nr.: 4257890EAN: 4006825615647
  • Adaptat pentru capse tip 53 si cuie tip 47
  • Forta de impact presetata electronic pentru rezultate optime
  • Pinten de siguranta: eliberare capsa doar in pozitie de lucru
  • Maner ergonomic pentru lucru fara oboseala
  • Manevrare sigura si comoda datorita manerului nealunecos
  • Indicator de nivel al magaziei vizibil clar
  • Include 1000 de capse si 500 de cuie
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Capsatorul electric TC-EN 20 E este o unealta universala pentru acasa, atelier sau camera de mestesuguri. Are o gama variata de utilizari: acasa, capsatorul electric Einhell se poate folosi la capsarea foilor de hartie, la montarea unor huse noi pe scaune, la fixarea materialelor textile sau la mici reparatii. In mainile amatorului de executie proprie, entuziast, capsatorul electric este ideal atat pentru proiecte mici cat si pentru proiecte mari: fixarea gratarelor pe soproanele mici de ferma nu reprezinta o problema, iar fixarea foliei si a materialului de izolatie este, la fel, floare la ureche. Pentru rezultate optime, forta electronica de impact este presetata. Un nas de siguranta ofera protectie impotriva accidentelor: capsele si cuiele sunt eliberate numai cand capsatorul se afla in pozitie de lucru. Indicatorul de nivel al magaziei este clar vizibil. Pentru lucrari prelungite si proiecte intense, manerul ergonomic previne oboseala si ajuta la utilizarea comoda si fara oboseala. Suprafata Soft grip ii permite utilizatorului manevrarea sigura si confortabila in orice pozitie. Se livreaza cu 1000 de capse si 500 de cuie.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Trageri pe minut20
Lungime capse6 mm - 14 mm
Latime capse11.4 mm
Grosime capse0.75 mm
Lungime cuie14 mm - 14 mm
Grosime cuie1.16 mm - 1.27 mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".