productimage
special_packing
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
special_packing
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Ciocan rotopercutor

TC-RH 800 4F

Articol nr.: 4257980EAN: 4006825634570
  • 4 functii: Perforare/perforare cu impact/slefuire cu/fara blocare
  • Oprire de siguranta la suprasarcina pt.. siguranta utilizatorului
  • Comutator cu o singura pozitie pentru toate functiile
  • Suprafete mari de prindere moale pentru o munca placuta
  • Blocare functionare continua pt. confort si usurinta utilizarii
  • Mecanism de impact pneumatic pt. o tractiune inainte foarte buna
  • Mandrina robusta pentru scule SDS-plus cu functie semiautomata
  • Electronica de viteza pt. materiale/aplicatii de lucru adecvate
  • Oprire adancimii de gaurire reglabila in mod continuu din plastic
  • Livrat in geanta de transport si depozitare E-Box Basic
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Ciocanul rotopercutor Einhell TC-RH 800 4F este un ajutor puternic de 800 W cu patru functii de baza pentru lucrari de restaurare si renovare: gaurire, gaurire cu impact si daltuire cu/fara fixare. Ciocanele rotopercutoare sunt utilizate ori de cate ori situatia devine dificila. Ele gauresc in materiale rezistente, cum ar fi piatra si betonul. Impulsurile de impact "sparg" literalmente materialul, in timp ce freza gaureste materialul cu miscarea sa de rotatie si il sparge. Ciocanul rotopercutor este potrivit atat pentru lucrari de demolare, cat si pentru doborarea sau spargerea materialelor dure, cum ar fi betonul, caramida sau piatra. Ciocanul rotopercutor furnizeaza pana la 2,6 joule la scula si, cu mecanismul sau de impact pneumatic, asigura un avans foarte bun in material pentru o capacitate de gaurire de pana la 26 mm in beton. Exista un comutator de pozitie practic pentru toate functiile, in timp ce suprafetele mari de prindere cu Softgrip asigura o fixare ferma si, prin urmare, o manevrare sigura. Ciocanul rotopercutor este echipat cu un sistem de blocare a functionarii in mod continuu pentru o operare confortabila si usor de utilizat si cu o mandrina pentru scule SDS-plus cu functie semiautomata. Cu toata puterea sa, controlul electronic al vitezei asigura faptul ca unealta poate fi adaptata la fiecare material si aplicatie in parte, iar pentru siguranta exista un cuplaj glisant de suprasarcina. Opritorul adancimii de gaurire reglabil in mod continuu este realizat din plastic robust. Produsul este livrat intr-o geanta practica de transport si depozitare E-Box Basic.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere800 W
Turatie0-930 min^-1
Rata impact0-4500 min^-1
Putere impact2.6 J
Suport ptr sculeSDS-plus
Capacitate gaurire in beton26 mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".