productimage
special_packing
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
special_packing
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Ciocan rotopercutor

TC-RH 900

Articol nr.:4258237EAN: 4006825593242
  • 3 functii: gaurire cu percutie / gaurire / daltuire
  • Intrerupator suprasarcina pentru siguranta suplimentara
  • Suprafete mari de Softgrip pentru o munca placuta
  • Mecanism de percutie pneumatic
  • Mandrina SDS-Plus
  • Carcasa angrenaje robusta din aluminiu
  • Maner suplimentar fixat in conditii de siguranta pe nervuri
  • Limitator de adancime reglabil din metal solid
  • Cutie de transport si depozitare
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Ciocanul rotopercutor Einhell TC-RH 900 este sinonim cu orice provocare in executarea lucrarilor de gaurire, spargere sau chiar daltuire si demolare in constructia casei. Datorita celor trei functii incorporate de gaurire, gaurire cu impact si daltuire cu blocaj, ajutorul puternic are o putere de 900 watt iar cu viteza de impact de pana la 4,000 de lovituri pe minut nu-l sperie nicio lucrare din casa sau curte; desi dur, executa lucrarea fara efort pentru amatorii si artizanii entuziasti. Pentru utilizare confortabila, de exemplu, a fost creat cu suprafete mari de tip Softgrip. Mecanismul pneumatic de impact permite o antrenare in fata foarte buna. Manerul suplimentar are nervuri practice pentru prindere sigura. Opritorul de adancime de gaurire, reglabil la infinit, este facut din metal solid. Un opritor de siguranta la suprasarcina sporeste siguranta in timpul utilizarii. Dotat cu mandrina robusta SDS-plus si cu un cap de angrenare robust din aluminiu, ciocanul rotopercutor Einhell a fost creat sa dureze. Produsul este livrat intr-o geanta practica pentru transport si depozitare.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere900 W
Turatie850 min^-1
Rata impact4100 min^-1
Putere impact3 J
Suport ptr sculeSDS-plus
Capacitate gaurire in beton26 mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".