productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Mixer vopsea/mortar

TE-MX 1600-2 CE Twin

Articol nr.:4258561EAN: 4006825614558
  • Unealta amestecare antiorara pentru mixare rapida cu efort minim
  • Control dinamic al vitezei - zero reducere a vitezei in sarcina
  • Maner cu forma ergonomica pentru operare comoda
  • Angrenaj 2 viteze pentru cuplu mare si mixare buna
  • Posibil montare pe gatul angrenajului pt. functionare stationara
  • Functie pornire lina pentru lucru comod si sigur
  • Mandrina mixare cu hexagon cu doua caneluri de pozitionare
  • Compatibil numai cu paleta dubla mixare mortar Einhell (4258369)
  • Include 2 palete mixare mortar cu pivoti pozitionare (Ø 120 mm)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Mixerul de vopsea si mortar Einhell TE-MX 1600-2 CE Twin mixeaza eficient solutii consistente cu vascozitate mare, cum ar fi mortar, adeziv pentru gresie si faianta, pasta de ciment sau lichide subtiri, cum ar fi vopsea sau lac. Mixerul de vopsea si mortar are palete de amestecare cu rotire inversa pentru mixare rapida si cu efort minim - conducand la consistente optime. Angrenajul cu doua trepte de viteza asigura cuplu mare cu rezultate de mixare bune. Cu o putere de 1600 W mixerul de vopsea si mortar are o turatie fara sarcina de 180-460 rpm in prima treapta de viteza si de 300-750 rpm in a doua treapta de viteza. Cu controlul dinamic al vitezei nu exista pierderi de turatie din cauza sarcinii atunci cand se mixeaza mase vascoase, asa ca puterea ramane constanta. Manerul cu forma ergonomica permite utilizarea confortabila. Mixerul de vopsea si mortar are un gat de angrenaj cu montaj pentru stand pentru functionare fixa. Functia de pornire usoara ajuta la functionarea sigura si comoda la pornire. Mandrina cu hexagon a mixerului este fixata in mod robust si are doua canale de pozitionare. Mixerul de vopsea si mortar TE-MX 1600-2 CE Twin este compatibil numai cu paletele duble de mortar Einhell (nr. articol 4258369). Produsul este livrat cu doua palete de amestecare pentru mortar cu pivoti de pozitionare (Ø 120 mm).

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere1600 W
Turatie (treapta 1)180-460 min^-1
Turatie (treapta 2)300-750 min^-1
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".