productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Ferastrau pendular

TC-JS 80/1

Articol nr.: 4321145EAN: 4006825619737
  • Schimbarea usoara a panzei de ferastrau fara unelte
  • Control electronic turatie pt. utilizare adaptata la material
  • Actiune pendulara cu 4 setari pentru taieri exacte si rapide
  • Talpa poate fi rotita pt. taieturi in unghiuri de pana la 45°.
  • Extractia prafului mentine zona de lucru curata
  • Suprafete mari Softgrip pentru o operare confortabila
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Ferastraul pendular Einhell TC-JS 80/1 este unealta ideala pentru efectuarea lucrarilor de taiere in atelier, garaj si in atelierul pasionatilor de bricolaj. Dispune de un motor de 550 W pentru o putere suficienta. Fie ca este vorba de lemn, plastic sau chiar otel, acesta abordeaza fara efort o mare varietate de materiale. Actiunea pendulara cu patru setari permite efectuarea de taieturi exacte si rapide. In lemn, fierastraul de fierastrau poate fi folosit pentru a taia pana la o adancime de 80 de milimetri. In plastic permite o adancime de taiere de pana la 20 de milimetri, iar in otel de pana la 10 milimetri, cu un efort minim. Suprafetele de prindere acoperite cu Softgrip fac ca fierastraul pendular Einhell TC-JS 80/1 sa se potriveasca confortabil in mana, ceea ce il face placut in timpul lucrului. Talpa poate fi rotita si permite taieri oblice la unghiuri de pana la 45 de grade. Extractorul de praf mentine zona de lucru curata. Panza de ferastrau poate fi schimbata rapid si fara efort, fara a fi nevoie de niciun fel de unelte.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere550 W
Numar curse1000 min^-1 - 3000 min^-1
Inaltime cursa20 mm
Adancime de taiere in lemn80 mm
Adancime de taiere in plastic20 mm
Adancime de taiere in otel10 mm
Taiere oblica max.45 °
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".