productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Ferastrau circular

TC-CS 1410

Articol nr.: 4331050EAN: 4006825649369
  • Reglare usoara fara scule(adancime de taiere, unghi de inclinare)
  • Maner mare pentru o munca neobosita
  • Schimbarea usoara a panzei de ferastrau datorita blocarii axului
  • Panza din carbura de inalta calitate pt.. taieri curate
  • Cunei de divizare pentru o siguranta mai mare a utilizatorului
  • Se poate utiliza o lama de ferastrau cu diametrul de 30 mm.
  • Adapt.or de extractie praf pt.. a mentine locul de munca curat
  • Compatibil cu sina de ghidare Einhell
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Ferastraul circular de mana Einhell TC-CS 1410 ofera o combinatie impresionanta de manevrare usoara si putere de 1.410 W. Acest ferastrau circular portabil este recomandat atunci cand este necesara o performanta excelenta in combinatie cu o manevrare usoara. Ferastraul circular portabil usor de utilizat poate fi folosit pentru a efectua cu usurinta o gama larga de taieturi de dimensionare intr-o varietate de materiale si este potrivit pentru tot felul de sarcini. Ferastraiele circulare manuale sunt ideale pentru taieturi lungi, drepte si precise. Pentru o precizie si mai mare, acesta poate fi utilizat in combinatie cu sistemul de sine de ghidare compatibil de la Einhell. Adancimea de taiere si unghiul de inclinare se regleaza fara a fi nevoie de unelte, iar schimbarea panzei de ferastrau este la fel de usoara si datorita sistemului de blocare a axului. Produsul este livrat complet cu lama de ferastrau din carbura de inalta calitate pentru taieri curate si drepte. Lamele de ferastrau cu un diametru intern de 30 mm sunt compatibile cu ferastraul circular portabil. Adancimea maxima de taiere la un unghi de 45° este de 46 mm, iar adancimea de taiere la un unghi de 90° este de 67 mm. Manerul mare suplimentar permite operarea fara oboseala chiar si in sesiuni de lucru lungi. Exista, de asemenea, un despicator pentru un plus de siguranta in timpul functionarii. Ferastraul circular portabil are o conexiune de aspirare a prafului pentru dispozitivele compatibile, pentru a ajuta la mentinerea curateniei la locul de munca.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere1410 W
Turatie5500 min^-1
Lama taiere190 mm x 30 mm
Numar de dinti24 Pieces
Adancime de taiere la 45⁰46 mm
Adancime de taiere la 90⁰67 mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".