productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Circular cu masa

TC-TS 210

Articol nr.: 4340425EAN: 4006825647273
  • Compact, stabil si foarte puternic. Un ajutor versatil!
  • Motor cu protectie la suprasarcina avand putere de 1200W
  • Opritor paralel cu cleme pe ambele parti pentru taieri exacte
  • Reglarea unghiulara a lamei pana la 45 ° pentru taieri inclinate.
  • Inclusiv opritor unghiular (+/- 60 °) pentru taieri usoare oblice
  • Inaltimea lamei poate fi reglata pentru o mai mare securitate.
  • Adaptor extractor pentru aspiratoare umed/uscat cu 36mm diametru
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Fierastraul circular de banc Einhell TC-TS 210 ofera pasionatilor ambitiosi de bricolaj un instrument puternic pentru taierea si lucrul la materiale de constructie si bricolaj, cum ar fi lemn masiv, materiale pe baza de lemn si placa de fibre, precum si lemn acoperit sau furnir, fara efort si cu precizie. Ferastraul circular de banc are o putere maxima de 1200 W si o viteza de mers in gol de 4.800 rpm. Cu o suprafata de 525 x 440 milimetri, masa de lucru acoperita cu pulbere are dimensiunile proiectate pentru a fi confortabila in timpul lucrului. Masa de lucru are, de asemenea, o scala usor de citit. Inaltimea lamei de ferastrau este reglabila in mod continuu. Pentru taieturile inclinate curate, unghiul taieturii poate fi reglat in mod continuu de la 45 de grade la 90 de grade. Inaltimea maxima de taiere la 45 de grade este de 25 de milimetri, iar la 90 de grade este de 45 de milimetri. Dintii discului de ferastrau acoperiti cu carbura permit lamei sa taie fara efort materialul. Exista, de asemenea, un opritor paralel si unul unghiular pentru a asigura taieri precise. Pentru a lucra in siguranta exista o bagheta impingatoare pentru piesa prelucrata, iar motorul are un comutator de suprasarcina integrat pentru o protectie suplimentara. Picioarele din plastic de pe carcasa metalica asigura stabilitatea masinii si anti alunecarea acesteia.

 

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere900 W
Putere max. (S6 | S6%)1200 W | 40 %
Turatie4800 min^-1
Lama taiere210 mm x 30 mm
Numar de dinti24 Pieces
Pivotare disc circular45 °
Inaltime maxima de taiere la 45⁰27 mm
Inaltime maxima de taiere la 90⁰45 mm
Inaltime ajustabila continua0-45 mm
Diametru adaptor aspiratie36 mm
Dimensiune masa lucru525 mm x 440 mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".