productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Ascutitor lant ferastrau fara fir

GE-CS 18 Li-Solo

Articol nr.: 4499940EAN: 4006825613858
  • Opritor de adancime
  • Scala pentru reglarea precisa a unghiului de ascutire
  • Dispozitiv de prindere
  • Disc de slefuire
  • Iluminare LED
  • Fara acumulator si fara incarcator
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Dispozitivul de ascutit lanturi de fierastraie GE-CS 18 Li - Solo fara cablu de la Einhell reface marginea de taiere a fierastraului dvs. si va ajuta sa economisiti. De ce sa cumparati un lant nou scump daca il puteti reascuti pe cel pe care il aveti deja? Dispozitivul de ascutit este ideal pentru ascutirea rapida a lanturilor standard fara abraziuni excesive. Un dispozitiv de oprire pentru adancime protejeaza lantul pentru a nu elimina in exces materialul. Indicatorul de unghi si dispozitivul de tensionare a lantului se asigura ca lantul este pozitionat ideal pentru o slefuire de precizie. Nu trebuie sa fiti un expert pentru a obtine rezultate rapide. Dispozitivul de ascutit este furnizat fara baterii sau incarcator, acestea fiind disponibile separat.

Detalii tehnice

Turatie6500 min^-1
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".