productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Motoferastrau

GC-PC 1335 TC

Articol nr.: 4501837EAN: 4006825616750
 • Lant si lama de inalta calitate de la OREGON
 • Intinderea si schimbarea lantului fara unelte
 • Maner anti vibratii - reduce socurile si reduce oboseala utilizatorilor
 • Gheare metalice mari
 • Lubrifierea automata a lantului
 • Protectie recul si frana lant instantanee
 • Primer pentru pornire rapida
 • Arborele cotit montat la doua capete
 • Ambreiaj centrifugal pentru taiere
 • Recipient pentru amestec benzina / ulei
 • Protectie lama
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Fierastraul GC-PC 1335 TC pe benzina este o unealta utila si eficienta si un ajutor practic pentru taierea lemnelor de foc, pentru subtierea tufelor, pentru indepartarea crengilor si taierea pomilor. Bara si lantul de calitate de la OREGON asigura o performanta optima de taiere. Datorita unui soc si a unui dispozitiv de amorsare, motorul porneste intotdeauna fara dificultate. Lantul poate fi tensionat si schimbat fara unelte. Modelul GC-PC 1335 TC are caracteristici bune de siguranta. Presiunea pe protectia pentru deget va declansa franarea lantului si va opri lantul in cateva milisecunde. Pentru siguranta in cazul in care lantul sare de pe sina, exista un dispozitiv de prindere a lantului. Un dispozitiv mare, robust de oprire a clestelui garanteaza manevrarea sigura in activitatile de doborare si taiere pe lungime si poate fi utilizat si ca punct de pivotare la taierea trunchiurilor orizontale. În modul ralanti, ambreiajul centrifugal decupleaza lantul de la motor. Datorita arborelui cotit cu rulmenti bilaterali, motorul ruleaza cu vibratii foarte mici. Pentru usurinta in utilizare chiar si in sesiunile lungi de lucru exista si un sistem anti-vibratii. Șina si lantul dispozitivului de taiere sunt lubrifiate automat. Dotat si cu o sticla de mixare benzina /ulei si o protectie a taietorului.

Detalii tehnice

Motorin doua curse, racite cu aer
Capacitate motor41 cm³
Putere1.3 kW
Viteza max.11000 min^-1
Capacitate rezervor combustibil260 mL
Capacitate rezervor ulei210 mL
Lungime bara350 mm
Lungime de taiere33.5 cm
Viteza de taiere21 m/s
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".