Acumulator
2,0 Ah Power X-Change
Articol nr.:4511395EAN: 4006825610369
einhell-accessory-battery-4511395-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511395-productimage-001
Acumulator

2,0 Ah Power X-Change

Articol nr.: 4511395 EAN: 4006825610369
 • Utilizare universala pentru toate dispozitivele Power X-Change:
 • Economie de bani, protectia mediului si flexibilitate
 • Sistemul management acumulator controlat de procesul ABS inseamna
 • Siguranta, performanta, timp de functionare, durata de viata max.
 • Libertatea de functionare: Fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celulele Li-Ion de inalta calitate fara efect de memorie
 • Autodescarcare redusa si putere mare si constanta
 • Control nivel incarcare acumulator cu 3 leduri
 • Carcasa cauciucata ofera prindere si protectie inalta la socuri
 • Maner cu scobitura pentru indepartare usoara
 • Carcasa protejata la praf, coroziune si deteriorare mecanica
 • Tehnologia TWIN-Pack: acumulatori 2x18V PXC - mai multa putere
Vedeti mai multe informatii
Afiseaza mai putine informatii
einhell-accessory-battery-4511395-productimage-001
Descrierea articolului

Acumulatorul litiu-ion Einhell 18 V 2.0 Ah face parte din sistemul de acumulator multifunctional si interschimbabil din seria Power X-Change de la Einhell. Sistemul de acumulator se poate folosi universal pentru toate produsele din seria Power X-Change. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu doar economiseste cheltuieli semnificative cu achizitia, ci si elimina dezordinarea si haosul create de existenta mai multor acumulatori si incarcatoare pentru fiecare unealta in parte. Datorita tehnologiei inovatoare Twin-Pack, acumulatorii nu sunt doar interschimbabil ci se pot folosi si in serie. Pentru aplicatii care consuma foarte multa energie, doi acumulatori de 18 V se folosesc simplu cu unelte Einhell special create pentru a fi utilizate in acest mod. Acumulatorul 18 V 2.0 Ah Power-X-Change ofera siguranta maxima datorita sistemului de management proactiv al bateriei de la Einhell. Acumulatorii au o durata de viata mult mai mare pentru ca ciclurile de incarcare sunt adaptate la situatie. Celulele litiu-ion de calitate superioara sunt rezistente la auto-descarcarea bateriilor obisnuite. În acelasi timp, acumulatorii pot fi reincarcati oricand fara a suferi defectiuni. Un indicator de stare a incarcarii acumulatorului cu led in trei trepte indica starea actuala de incarcare dintr-o privire. Componente de ultima ora asigura monitorizarea permanenta a parametrilor in timpul incarcarii. O carcasa cauciucata ofera protectie excelenta la socuri si permite apucarea ferma. Manerele incorporate permit scoaterea acumulatorului fara efort si in mod ergonomic.

Detalii tehnice

Capacitate acumulator2 Ah
Greutatea produsului0.4 Kg
Numar de acumulatori inclusi in livrare1 pcs
Putere450 W
Tensiune acumulator18 V
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".