einhell-accessory-battery-4511436-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511436-detail_image-101
einhell-accessory-battery-4511436-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511436-detail_image-101
Acumulator

2,6 Ah Power X-Change Akku

Articol nr.: 4511436 EAN: 4006825616590
  • ABS 7 in 1: Sistem Activ Einhell de Management al Acumulatorului
  • Control acumulator cu 3 leduri
  • Control constant ale temperaturii, tensiunii, etc.
  • Posibilitate de reparare a acumulatorului complet epuizat
  • Acumulatorii Li-Ion asigura aproape zero auto-descarcare
  • Se poate incarca oricand
  • Carcasa cauciucata ofera prindere si protectie inalta la socuri
  • Suprafata inecata asigura o manevrare ergonomica a acumulatorului
  • Putere si timp mare de functionare datorita capacitatii mari
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-battery-4511436-productimage-101
Descrierea articolului

Acumulatorul Einhell 18 V/2.6 Ah P-X-C-Plus este membru al sistemului de acumulatori multifunctionali si interschimbabili din seria Power X-Change de la Einhell. Aceasta tehnologie a fost perfectionata pentru a oferi performanta imbunatatita: mai multa putere, mai multa durabilitate - pentru a economisi atat timp cat si bani. Sistemul de acumulator se poate utiliza cu toate produsele din seria Power X-Change. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu doar economiseste costul semnificativ de cumparare, ci elimina si dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Datorita tehnologiei inovatoare Twin-Pack, acumulatorii nu sunt doar interschimbabili, ci se pot folosi si in tandem. Pentru aplicatii foarte consumatoare de energie, se folosesc simplu impreuna doi acumulatori de 18 V in uneltele Einhell special create pentru a fi folosite astfel. Acumulatorul de 18 V 2.6 Ah ofera siguranta maxima datorita sistemului Einhell de management proactiv al acumulatorului. Acumulatorii au o durata de viata mult mai mare, pentru ca ciclurile de incarcare sunt adaptate la situatie. Celulele litiu-ion de calitate superioara sunt rezistente la auto-descarcarea specifica bateriilor. In acelasi timp, acumulatorii pot fi reincarcati oricand, fara sa se defecteze. Indicatorul de stare de incarcare cu trei leduri indica starea curenta de incarcare dintr-o privire. Componentele exceptionale asigura monitorizarea permanenta a parametrilor pe durata incarcarii. Carcasa cauciucata asigura o protectie excelenta la impact si o sustinere ferma. Manerele inecate si incorporate permit demontarea acumulatorului fara efort si in mod ergonomic.

Detalii tehnice

Voltaj18 V
Capacitate acumulator2.6 Ah
Putere maxima720 W
Numar acumulatori1 Pieces
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".