Acumulator
2x18V 4,0Ah PXC-Twinpack CB A1
Articol nr.:4511489EAN: 4006825638578
einhell-accessory-battery-4511489-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511489-productimage-001
Acumulator

2x18V 4,0Ah PXC-Twinpack CB A1

Articol nr.: 4511489 EAN: 4006825638578
 • Utilizare universala pt.. toate dispozitivele reincarcabile PXC:
 • Economie de bani, protectia mediului si flexibilitate
 • timp de lucru prelungit + mai multa putere cu 2 baterii de 18V
 • Sistemul ABS este sistemul de management controlat al bateriei
 • Siguranta max. performanta, timp functionare + durata de viata
 • Libertatea fara cablu: Fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celulele Li-Ion de inalta calitate inseamna fara efect de memorie
 • autodescarcare redusa si putere mare si constanta
 • Nivelul actual de incarcare de pe afisajul cu LED in 3 trept.e
 • Protectie la impact si aderenta buna datorita carcasei cu cauciuc
 • Maner pentru indepartarea usoara a jgheabului
 • Carcasa protejata de praf, coroziune si deteriorare mecanica
 • Potrivit pt. utilizarea TWIN-PACK 36 V in aplicatii de putere
Vedeti mai multe informatii
Afiseaza mai putine informatii
einhell-accessory-battery-4511489-productimage-001
Descrierea articolului

Acumulatorii 2x18V 4,0 Ah Power X-Change sunt membri ai sistemului de acumulatori multifunctionali si complet interschimbabili Power X-Change de la Einhell. Acumulatorii Power X-Change pot fi utilizati in mod universal pentru a furniza putere si rezistenta fiecarei unelte fara cablu din intreaga familie de produse pentru gradina si atelier. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu numai ca economiseste costuri semnificative de achizitie, dar utilizarea universala ajuta la protejarea mediului si ofera flexibilitate si in casa si gradina. De asemenea, se elimina dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. PXC de 18 V 4,0 Ah PXC este un acumulator de baza din familia Power X-Change si este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea TWIN-PACK pentru aplicatii de 36 V. Cu doi acumulatori de 4,0 Ah ca TWIN-PACK, timpul de lucru va fi prelungit, iar acumulatorii pot furniza mai multa putere (2x 18 V = 36 V) pentru aplicatiile care necesita putere. Sistemul de gestionare activa a acumulatorilor, controlat prin procesul ABS, dispune de un microprocesor pentru monitorizarea permanenta a parametrilor. Prin urmare, acesta asigura o siguranta maxima, o performanta optima a sculei, un timp de functionare maxim si o durata de viata maxima. Nivelul actual de incarcare poate fi verificat pe un afisaj LED cu 3 trepte. Carcasa este proiectata pentru a fi rezistenta la praf, coroziune si influente mecanice. Invelisul de cauciuc asigura o protectie ridicata impotriva impactului pentru acumulator, impreuna cu o buna aderenta. Exista un maner in forma tip adancitura pentru a putea fi indepartat cu usurinta din fiecare unealta.

Detalii tehnice

Capacitate acumulator4 Ah
Greutatea produsului0.667 Kg
Numar de acumulatori inclusi in livrare2 pcs
Putere900 W
Tensiune acumulator18 V
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".