Acumulator

4-6 Ah Multi-Ah Power X-Change Plus

Articol nr.:4511502EAN: 4006825644210
einhell-accessory-battery-4511502-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511502-detail_image-101
einhell-accessory-battery-4511502-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511502-detail_image-101
Acumulator

4-6 Ah Multi-Ah Power X-Change Plus

Articol nr.: 4511502 EAN: 4006825644210
 • Utilizare universala pentru toate dispozitivele Power X-Change:
 • Bani economisiti mediu protejat si flexibilitate
 • Tehnologia MULTI-Ah: mod 4 Ah sau 6 Ah pentru nivel max incarcare
 • pentru protectie acumulator de 3x durata totala de viata
 • Nivel de incarcare indicat exact ca % pe afisajul digital
 • Noile celule ofera 100% mai multa putere pt performanta max
 • Tehnologia PLUS: mai multa putere pentru operare intensa
 • Sistemul ABS de administrare proces acumulator inseamna
 • siguranta max, performanta optima, timp functionare, durata viata
 • Libertate de utilizare: fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celule Li-Ion de calitate superioara fara efect de memorie,
 • autodescarcare redusa si putere constanta mare
 • Protectie la soc si apucare buna datorita carcasei cauciucate
 • Maner scobit pentru scoatere usoara
 • Carcasa protejata la praf, coroziune si soc mecanic
 • Potrivit pentru utilizare TWIN-PACK in aplicatii de 36V
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-battery-4511502-productimage-101
Descrierea articolului

Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC PLUS este membru al sistemului de acumulatori multifunctionali si complet interschimbabili Power X-Change de la Einhell. Acumulatorii Power X-Change se pot folosi in mod universal pentru a alimenta cu energie si anduranta fiecare unealta fara fir din toata familia de produse pentru gradina si atelier. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu doar ca economiseste costuri importante de cumparare, ci utilizarea universala ajuta la protejarea mediului si ofera si flexibilitate in casa si gradina. De asemenea, elimina dezordinea si haosul existentei mai multor acumulatori diferiti si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Datorita tehnologiei MULTI-Ah, pentru operare se poate folosi atat modul 6 Ah pentru timp maxim de functionare cat si modul 4 Ah care supune acumulatorului unui stres mai mic, pentru de pana la trei ori durata de viata. Ultima generatie de celule litiu-ion ofera 100% mai multa putere pentru putere maxima in fiecare aplicatie. Mai mult decat atat, tehnologia PLUS inseamna energie suplimentara pentru lucrarile care necesita multa energie. In plus, acumulatorul de calitate superioara nu are efect de memorie si auto-descarcarea intalnita de regula la acumulatori, pentru a oferi putere mare constanta. 18 V 4-6 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS este un acumulator de ultima generatie din familia Power X-Change si este potrivit si pentru utilizare TWIN-PACK pentru aplicatii de 36 V. Sistemul de administrare activa a acumulatorului ABS in functie de proces are microprocesor pentru monitorizarea permanenta a parametrilor acumulatorului. De aceea, ofera siguranta maxima, performanta optima a uneltei, timp maxim de functionare si durata maxima de functionare. Nivelul curent de incarcare poate fi verificat pe afisajul cu led cu 3 trepte. Carcasa a fost creata sa reziste la praf, coroziune si influente mecanice. Stratul din cauciuc asigura protectia ridicata a acumulatorului la socuri dar si o prindere buna. Are maner scobit care permite scoaterea din orice unealta cu usurinta.

 

Detalii tehnice

Voltaj18 V
Capacitate acumulator6 Ah
Putere maxima1350 W
Numar acumulatori1 Pieces
full_width_image

Acumulatorul 4-6 Multi-Ah PXC Plus.

Doar comutati si alegeti.

„6 Ah » Durata de functionare cu 50% mai mare* 4 Ah » Durata de viata cu 300% mai mare** *Comparativ cu o acumulator de 4 Ah **Comparativ cu orice acumulator obisnuit cu litiu-ion"

Acumulatorul-4-6-Multi-Ah-PXC-Plus

FĂCUT PENTRU LOCURI DE MUNCĂ EXIGENTE

De la sistemul de management activ al acumulatorilor controlat de procesor pana la celulele de inalta calitate si structura eficienta la racire, toate componentele acumulatorilor au fost dezvoltate astfel incat sa permita libertate maxima fara cablu pentru toate proiectele: putere optimizata a dispozitivului, timpi de rulare maximizati, durata de viata extinsa a acumulatorilor si mai multa securitate.

FCUT-PENTRU-LOCURI-DE-MUNC-EXIGENTE
Urmariti-intotdeauna-nivelul-de-incarcare

Urmariti intotdeauna nivelul de incarcare

La atingerea unui buton, indicatorul nivelului de incarcare arata clar si simplu nivelul de incarcare al acumulatorilor folosind un afisaj digital.

2-ani-garantie

2 ani garantie

Power X-Change reprezinta calitate si durabilitate. De aceea, garantia pentru acumulatorii Power X-Change se extinde la 2 ani de la inregistrare.

Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".