Acumulator

18V 2,5Ah Power X-Change

Articol nr.:4511516EAN: 4006825650518
einhell-accessory-battery-4511516-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511516-productimage-101
Acumulator

18V 2,5Ah Power X-Change

Articol nr.: 4511516 EAN: 4006825650518
 • Utilitate universala pentru toate aparatele Power X-Change
 • Economie de bani, protectia mediului si flexibilitate
 • Sistemul ABS de administrare proces acumulator inseamna
 • siguranta max, performanta optima, timp functionare, durata viata
 • Libertate fara fir: Fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celule Li-Ion de calitate superioara fara efect de memorie
 • Autodescarcare redusa si putere ridicata si constanta
 • Nivelul actual de incarcare indicat de afisajul LED in 3 trepte
 • Maner incastrat pentru o indepartare usoara
 • Carcasa protejata impotriva praf, coroziune si socuri mecanice
 • Potrivit pentru utilizare TWIN-PACK in aplicatii de 36V
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-battery-4511516-productimage-101
Descrierea articolului

Acumulatorul Einhell 18V 2,5 Ah Power X-Change este membru al sistemului de acumulatori multifunctionali si complet interschimbabili Power X-Change de la Einhell. Acumulatorii Power X-Change pot fi utilizati in mod universal pentru a furniza putere si rezistenta fiecarei unelte fara cablu din intreaga familie de produse pentru gradina si atelier. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu numai ca economiseste costuri semnificative de achizitie, dar utilizarea universala ajuta, de asemenea, la protejarea mediului si ofera flexibilitate si in casa si gradina. De asemenea, se elimina dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Acumulatorul de inalta calitate rezista la efectul de memorie si la autodescarcarea asociata in mod normal cu acumulatorii, pentru a oferi o putere ridicata constanta. Acumulatorul Power X-Change de 18 V si 2,5 Ah este acumulatorul de baza ideal din familia Power X-Change si este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea TWIN-PACK pentru aplicatii de 36 V. Sistemul de gestionare activa a acumulatorilor, controlat prin procesul ABS, dispune de un microprocesor pentru monitorizarea permanenta a parametrilor. Prin urmare, acesta asigura o siguranta maxima, performante optime ale sculei, o durata maxima de functionare si o durata de viata maxima. Nivelul actual de incarcare poate fi verificat pe un afisaj LED cu 3 trepte. Carcasa este proiectata pentru a fi rezistenta la praf, coroziune si influente mecanice. Exista un maner in forma de jgheab pentru a permite scoaterea cu usurinta a acumulatorului din fiecare masina.

Detalii tehnice

Voltaj18 V
Capacitate acumulator2.5 Ah
Putere maxima720 W
Numar acumulatori1 Pieces

FĂCUT PENTRU LOCURI DE MUNCĂ EXIGENTE

De la sistemul de management activ al acumulatorilor controlat de procesor pana la celulele de inalta calitate si structura eficienta de racire, toate componentele acumulatorilor au fost dezvoltate astfel incat sa permita libertate maxima fara cablu pentru toate proiectele: putere optimizata a dispozitivului, timpi de rulare maximizati, durata de viata extinsa a acumulatorilor si mai multa securitate.

FCUT-PENTRU-LOCURI-DE-MUNC-EXIGENTE
Urmariti-intotdeauna-nivelul-de-incarcare

Urmariti intotdeauna nivelul de incarcare

La apasarea unui buton, indicatorul nivelului de incarcare arata nivelul de incarcare al acumulatorilor folosind trei LED-uri.

2-ani-garantie

2 ani garantie

Power X-Change reprezinta calitate si durabilitate. De aceea, garantia pentru acumulatorii Power X-Change se extinde la 2 ani de la inregistrare.

Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".