Acumulator

18V 4,0Ah Power-X-Change Plus

Articol nr.:4511553EAN: 4006825660869
einhell-accessory-battery-4511553-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511553-productimage-101
Acumulator

18V 4,0Ah Power-X-Change Plus

Articol nr.: 4511553 EAN: 4006825660869
 • Utilitate universala pentru toate dispozitivele reincarcabile PXC
 • Bani economisiti, mediu protejat si flexibilitate
 • Cele mai noi celule ofera 100% mai multa putere pt forta maxima
 • si design mai compact cu 17% dar si greutate mai mica cu 20%
 • Tehnologia PLUS: mai multa putere pentru operare intensa
 • Sistemul ABS de administrare proces acumulator inseamna
 • siguranta max, performanta optima, timp functionare, durata viata
 • Libertate de utilizare: fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celule Li-Ion de calitate superioara fara efect de memorie,
 • autodescarcare redusa si putere constanta mare
 • Nivel incarcare curenta indicat de un afisaj cu led 3 trepte
 • Protectie la soc si apucare buna datorita carcasei cauciucate
 • Maner scobit pentru scoatere usoara
 • Carcasa protejata impotriva praf, coroziune si socuri mecanice
 • Potrivit pentru utilizare TWIN-PACK in aplicatii de 36V
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-battery-4511553-productimage-101
Descrierea articolului

Einhell 18V 4.0 Ah Power X-Change PLUS este membru al sistemului de acumulatori multifunctionali si complet interschimbabili Power X-Change de la Einhell. Acumulatorii Power X-Change se pot folosi in mod universal pentru a alimenta cu energie si anduranta fiecare unealta fara fir din toata familia de produs pentru gradina si atelier. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu doar ca economiste costuri importante de cumparare, ci utilizarea universala ajuta la protejarea mediului si ofera si flexibilitate in casa si gradina. De asemenea, elimina dezordinarea si haosul existentei mai multor acumulatori diferiti si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Ultima generatie de celule litiu-ion ofera 100% mai multa putere pentru putere maxima in fiecare aplicatie, combinata cu un design care este cu 17% mai compact si cu o greutate mai mica cu 20%. Mai mult decat atat, tehnologia PLUS inseamna energie suplimentara pentru lucrarile care necesita multa energie. In plus, acumulatorul de calitate superioara nu are efect de memorie si auto-descarcarea intalnita de regula la acumulatori, pentru a oferi putere mare constanta. 18 V 4.0 Ah PXC PLUS este un acumulator de ultima generatie din familia Power X-Change si este potrivit si pentru utilizare TWIN-PACK pentru aplicatii de 36 V. Sistemul de administrare activa a acumulatorului ABS in functie de proces are microprocesor pentru monitorizarea permanenta a parametrilor acumulatorului. De aceea, ofera siguranta maxima, performanta optima a uneltei, timp maxim de functionare si durata maxima de functionare. Nivelul curent de incarcare poate fi verificat pe afisajul cu led cu 3 trepte. Carcasa a fost creata sa reziste la praf, coroziune si influente mecanice. Stratul din cauciuc asigura protectia ridicata a acumulatorului la socuri dar si o prindere buna. Are maner scobit care permite scoaterea din orice unealta cu usurinta.

Detalii tehnice

Voltaj18 V
Capacitate acumulator4000 mAh
Putere maxima900 W
Numar acumulatori1 Pieces
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".