Acumulator
18V 5-8Ah Multi-Ah PXC Plus
Articol nr.:4511600EAN: 4006825665055
einhell-accessory-battery-4511600-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511600-detail_image-001
einhell-accessory-battery-4511600-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511600-detail_image-001
Acumulator

18V 5-8Ah Multi-Ah PXC Plus

Articol nr.: 4511600 EAN: 4006825665055
 • Utilitate universala pentru toate aparatele Power X-Change
 • Economie de bani, protectie a mediului si flexibilitate
 • Tehnologie MULTI-Ah: acumulator de 5/8Ah pentru competenta maxima
 • pentru protectie acumulator de 3x durata totala de viata
 • Nivel de incarcare indicat cu precizie ca % pe afisajul digital
 • Noile celule ofera 100% mai multa putere pt performanta maxima
 • Tehnologia PLUS: mai multa putere pentru operare intensa
 • Sistemul ABS de administrare proces acumulator inseamna
 • siguranta max, performanta optima, timp functionare, durata viata
 • Libertate fara fir: Fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celule Li-Ion de calitate superioara fara efect de memorie
 • Autodescarcare redusa si putere ridicata si constanta
 • Protectie la impact si prindere buna gratie carcasei cauciucate
 • Maner incastrat pentru o indepartare usoara
 • Carcasa protejata impotriva praf, coroziune si socuri mecanice
 • Potrivit pentru utilizare TWIN-PACK in aplicatii de 36V
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-battery-4511600-productimage-001
Descrierea articolului

Acumulatorul Einhell 18V 5-8 Ah Multi-Ah PXC PLUS face parte din sistemul de acumulatori multifunctionali si complet interschimbabili Power X-Change de la Einhell. Acumulatorii Power X-Change pot fi utilizate in mod universal pentru a furniza putere si rezistenta la fiecare unealta fara cablu din intreaga familie de produse pentru gradina si atelier. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu numai ca economiseste costuri semnificative de achizitie, dar utilizarea universala ajuta, de asemenea, la protejarea mediului si ofera flexibilitate si in casa si gradina. De asemenea, se elimina dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Multumita tehnologiei MULTI-Ah, pentru functionare pot fi utilizate atat pachetul de 8 Ah pentru o durata maxima de functionare, cat si pachetul de 5 Ah care solicita mai putin acumulatorul pentru o durata de viata de pana la trei ori mai mare. Cea mai recenta generatie de celule litiu-ion ofera cu 100% mai multa energie pentru o putere maxima in fiecare aplicatie. Mai mult, tehnologia PLUS reprezinta un plus de putere pentru lucrarile cu consum mare de energie. In plus, acumulatorul de inalta calitate rezista la efectul de memorie si la autodescarcarea asociata in mod normal cu acumulatorii, pentru a oferi o putere ridicata constanta. Acumulatorul Power X-Change PLUS Multi-Ah 5-8 Ah de 18 V este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea TWIN-PACK pentru aplicatii de 36 V. Sistemul de gestionare activa a acumulatorilor, controlat prin procesul ABS, dispune de un microprocesor pentru monitorizarea permanenta a parametrilor acestora. Prin urmare, acesta asigura o siguranta maxima, o performanta optima a masinii, o durata de functionare maxima si o durata de viata maxima. Nivelul de incarcare exact, actual, poate fi verificat pe un afisaj digital. Carcasa este proiectata pentru a fi rezistenta la praf, coroziune si influente mecanice. Invelisul de cauciuc asigura o protectie ridicata impotriva impactului pentru acumulator, impreuna cu o buna aderenta. Exista prevazut un maner in forma de jgheab pentru a putea fi indepartata cu usurinta din fiecare unealta.

Detalii tehnice

Capacitate acumulator8 Ah
Greutatea produsului1.05 Kg
Numar de acumulatori inclusi in livrare1 pcs
Putere1350 W
Tensiune acumulator18 V
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".