einhell-accessory-charger-4512103-productimage-101
einhell-accessory-charger-4512103-detail_image-101
einhell-accessory-charger-4512103-productimage-101
einhell-accessory-charger-4512103-detail_image-101
Incarcator acumulatori PXC

Power X-Fastcharger 4A

Articol nr.: 4512103 EAN: 4006825650228
  • Compatibil cu toti acumulatorii Power X-Change
  • Economie de bani, protejare mediu inconjurator si flexibilitate
  • Timp scurt de incarcare datorita incarcarii rapide de 4 AH
  • Economie de bani, protectie a mediului si flexibilitate
  • Reactivare acumulatori descarcati folosind modul de actualizare
  • Siguranta maxima datorita gestionarii inteligente a incarcarii
  • Informatii curente pe afisajul de stare cu LED-uri pe 6 niveluri
  • Siguranta maxima datorita gestionarii inteligente a incarcaturii
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-charger-4512103-productimage-101
Descrierea articolului

Incarcatorul Einhell Power X-Fastcharger 4 A face ca acumulatorii din seria de sisteme Power X-Change sa fie incarcati mai repede ca niciodata. Aceeasi acumulator pentru toate uneltele: acumulatorii Power X-Change pot fi utilizati la toate uneltele artizanale si echipamentele de gradina din seria de sisteme de inalta performanta de la Einhell. Incarcatoarele din serie pot fi utilizate universal pentru fiecare acumulator PXC. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu numai ca economiseste costuri semnificative de achizitie, dar utilizarea universala ajuta, de asemenea, la protejarea mediului si ofera flexibilitate si in casa si gradina. De asemenea, se elimina dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Tehnologia de incarcare rapida de 4 amperi asigura timpi de incarcare mai scurti, iar pentru o incarcare optima si siguranta maxima, acumulatotul este monitorizat permanent de un sistem inteligent de gestionare a incarcarii. Exista un mod de reimprospatare pentru reactivarea acumulatorilor descarcati profund. Toate informatiile actualizate sunt furnizate de indicatorul LED al nivelului de incarcare in 6 trepte. Exista ochiuri de suspendare integrate pentru a fi agatat cu usurinta pe perete.

Detalii tehnice

Alimentare200-250 V | 50-60 Hz
Voltaj 21 V
Iesire curent4000 mA
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".