logo
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Masina de gaurit si insurubat fara fir

TC-CD 18/35 Li - Solo

Articol nr.: 4513927EAN: 4006825642452
  • Membru al familiei Power X-Change
  • Electronica de viteza in functie de material si aplicatie
  • Oricand gata de utilizare avand tehnologie Li-ion fara descarcare
  • Lampa cu led pentru functionare optima in spatii intunecate
  • Extrem de usor de folosit datorita design ergonomic si Softgrip
  • Acumulator si incarcator disponibile separat
  • Livrat intr-o cutie practica de depozitare
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Masina de gaurit/insurubat fara fir Einhell TC-CD 18/35 Li – Solo este un ajutor mereu la indemana din seria de produse Power X-Change. Avantajele echipamentului fara fir sunt evidente: riscul de impiedicare si cablurile care incurca si va limiteaza libertatea de miscare sunt eliminate datoria noii generatii de unelte fara fir, puternice si durabile de la Einhell. Masina de gaurit / insurubat fara fir ofera manevrabilitate exceptional de buna datorita design-ului ergonomic si suprafetei Softgrip pentru apucare corecta si ferma. Controlul electronic al vitezei cu 21 de setari asigura adaptarea uneltei la material si aplicatie, in functie de cerinte si de materialul pe care-l prelucrati. Masina de gaurit / insurubat are mandrina de gaurit cu manson dublu de 10 mm. Pentru vizibilitate buna in spatiul de lucru si, deci, functionare optima, o lampa cu led lumineaza spatiile intunecate. Produsul este este livrat intr-o cutie practica de depozitare. Acumulatorul si incarcatorul sunt disponibile separat, ca de exemplu ca set practic de inceput. Acumulatorii cu celule litiu-ion de calitate superioara pot fi combinati cu toti membrii familiei Power X-Change.

Detalii tehnice

Numar viteze1
Turatie (treapta 1)0-550 min^-1
Cuplu maxim35 Nm
Numar setari cupluri21 Setari
Mandrina 10 mm | manson dublu
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".