einhell-accessory-charger-4514095-productimage-101
einhell-accessory-charger-4514095-detail_image-101
einhell-accessory-charger-4514095-productimage-101
einhell-accessory-charger-4514095-detail_image-101
Incarcator acumulatori PXC

18V Battery Charger 3,0A - PXC

Articol nr.:4514095EAN: 4006825655292
  • Utilizabil universal pentru toti acumulatorii Power X-Change:
  • Timp incarcare scurt datorita tehnologiei de incarcare rapida 3A
  • Monitorizare permanenta a acumulatorilor pentru incarcare optima
  • Durata de viata extinsa datorita cicluri de incarcare specifice
  • Siguranta maxima datorita gestionarii inteligente a incarcarii
  • Informatii stare acumulator si incarcare prin afisaj cu 6 LED-uri
  • Montare usoara pe perete datorita inele de suspendare integrate
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-charger-4514095-productimage-101
Descrierea articolului

Incarcatorul Einhell 18 V 3 A Power X-Change PXC de 18 V 3 A este un membru al sistemului de acumulatori multifunctionali si interschimbabili din seria Power X-Change. Avantajele sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu numai ca economiseste costuri semnificative de achizitie, dar elimina si dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Performanta ridicata, anduranta si economie de bani - sistemul de acumulatori poate fi utilizat pentru toate uneltele din seria Power X-Change. Incarcatorul Power X-Change de 18V 30min poate fi utilizat in mod universal pentru toate acumulatorii PXC. Acumulatorii au o durata de viata mult mai lunga, deoarece ciclurile de incarcare sunt adaptate la situatia specifica. Monitorizarea permanenta a acumulatorilor asigura o incarcare optima si ofera informatii actualizate despre starea acumulatorilor in timpul incarcarii, datorita indicatorului LED de stare in 6 trepte. Gestionarea inteligenta a incarcarii asigura o siguranta maxima in timpul incarcarii. Pentru montare usoara pe perete, exista ochiuri de suspendare integrate.

Detalii tehnice

Alimentare200-250 V | 50-60 Hz
Voltaj 20 V
Iesire curent3000 mA
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".