Einhell Connect

Controlati Freelexo in mod convenabil prin intermediul aplicatiei pentru smartphonepp

Datorita functiei Bluetooth, masina robotizata de tuns iarba Freelexo ofera optiuni de setare individuale pe care le puteti defini cu usurinta si comoditate de pe smartphone prin intermediul controlului aplicatiei. Acest lucru va permite sa porniti robotul de gazon in orice moment, sa ii setati programe de cosit fixe, sa vizualizati statistici si sa definiti multe alte setari practice in functie de cerintele dumneaoastra exacte. Asa veti obtine un gazon perfect si o gradina bine ingrijita aproape complet automat.

Aplicatia Einhell Connect

Acum este disponibila pentru descarcare

Control comod prin intermediul aplicatiei pentru smartphone

 • Masina robotizata de tuns iarba poate fi reglata si programata individual in cadrul aplicatiei. De exemplu, pentru cosirea pe mai multe zone, puteti introduce contoare dorite pana la punctul de plecare si se poate seta ponderea procentuala. Mai mult, pot fi create si adaugate mai multe programe, iar senzorul de ploaie si cositul de margine pot fi activate.
 • De indata ce este disponibila o noua actualizare pentru robotul dumneavoastra de tuns iarba, puteti descarca pur si simplu software-ul corespunzator. Dupa descarcarea cu succes, pur si simplu transferati actualizarea pe dispozitivul dumneavoastra prin Bluetooth
 • Pot fi activate si verificate diferite caracteristici, cum ar fi senzorul de ploaie sau tunderea marginii.
 • Daca v-ati conectat la dispozitiv, puteti vedea starea acestei masini. Mai mult, puteti trimiteti acum comenzi robotului de tuns iarba - de exemplu Tunde, Opreste sau Mergi la statia de incarcare.
 • Daca aveti nevoie de ajutor sau informatii despre pornirea robotului de tuns iarba, va vom ajuta cu videoclipuri si instructiuni detaliate.

Cum sa conectati aplicatia la masina dumneavoastra de tuns iarba

Adaugati dispozitiv
robotic lawn mower app

Inainte de a putea fi adaugat un dispozitiv, trebuie mai intai sa va inregistrati. Acest lucru se poate face printr-o inregistrare normala sau prin conturi existente in Google sau Facebook.Dispozitivul trebuie apoi adaugat.

Dupa atribuirea unui nume de dispozitiv individual, codul QR poate fi scanat pe dispozitiv sau poate fi introdus numarul de serie al articolului. Aparatul de tuns iarba robotizat trebuie apoi pornit si Bluetooth-ul smartphone-ului activat.

Masina robotizata de tuns iarba apare automat in lista dispozitivelor disponibile. Trebuie selectat dispozitivul corect si trebuie introdus codul PIN pentru conexiune.

Conectare
robotic lawn mower app

Dupa ce dispozitivul a fost selectat si PIN-ul setat, apare o prezentare generala a dispozitivelor conectate la cont, cu care va puteti conecta acum. In viitor, alte dispozitive Einhell pot fi adaugate pe langa masina robotizata de tuns iarba.

Daca v-ati conectat la un dispozitiv, puteti vedea starea acestui dispozitiv. De asemenea, puteti trimite comenzi la masina robotizata de tuns iarba. Daca faceti clic pe robotul de tuns iarba de pe pagina de prezentare generala a dispozitivelor, ajungeti la pagina principala a dispozitivului.

Configurare
robotic lawn mower app

Orarele, zonele, statisticile, informatiile despre dispozitiv, Intrebari frecvente si setarile sunt afisate pe pagina principala si pot fi adaptate nevoilor dumneavoastra.

Setari
robotic lawn mower app

Pot fi activate diferite caracteristici, cum ar fi senzorul de ploaie sau tunderea marginilor. Mai mult, pot fi create alte setari, instalate actualizari si informatii obtinute si adaugate.

Toate intrebarile dintr-o privire

Intrebari frecvente

Ce functii sunt disponibile prin intermediul aplicatiei?

In plus fata de functionarea normala, va puteti conecta la aplicatie prin Bluetooth si puteti utiliza urmatoarele functii:

 • Controlul robotului de cosire
 • Verificarea setarilor
 • Programarea robotului de tuns gazon
 • Vizualizarea starii curente
 • Actualizare de software
 • Ajutor si informatii despre instalarea masinii de tuns gazon robotizate

Am nevoie de o conexiune permanenta la internet pentru a putea folosi aplicatia?

Nu, doar pentru procesul de inregistrare este necesara o conexiune permanenta la internet.